2777
2789
عنوان

خیانت و قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 21 پست
خونه کارگاه ماشین مغازه 

خب همین امروز از سند چیزایی ک ب نامشه عکس بگیر برو کتابخونه کپی بگیز برو بزار خونه بابات چون وقتی درخواست طلاق بدی شوهرت همه رو میزنه بذنام یکی دیگ دادگاهم میگه هیچی ب نامش نیست یا مهریتو میکنه ۶ماهی ۱سکه تا کلا ببخشیش ولی اون موقع دستت پره 

خب همین امروز از سند چیزایی ک ب نامشه عکس بگیر برو کتابخونه کپی بگیز برو بزار خونه بابات چون وقتی در ...

چند ماه پیش قصد داشت همه رو به نام دخترم بزنه. نمیدونم زده یا نه. هیچ سندی توی خونه نیست. احتمالا کارگاه هست. من سند هیچ کدام رو تا حالا ندیدم. ارث پدرش هست بیشتر این اموال. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با مادر و خونواده خودش هم اختلاف داره. سر ارث. اونا میگن این حق ما رو خورده. فک نمیکنم به نام اونا بتونه بزنه. چون با هم سر ارث دعوا کردن. فک کنم فقط بتونه به نام دخترم بزنه. 

با مادر و خونواده خودش هم اختلاف داره. سر ارث. اونا میگن این حق ما رو خورده. فک نمیکنم به نام اونا ب ...

با دوست دختراش هم فک نمیکنم بتونه بده. چون احساس میکنم عاشق نیست برای سرگرمی و تفریح اینکار ها رو میکنه. کلا آدم احساسی نیست که بتونه به کسی علاقه مند بشه. 

چرا مردها اینقدر ما زن ها رو اذیت میکنن. اگر من رو نمیخوای طلاقم بده خودت برو زن بگیر. زن دلخواهت رو. بچه رو بده به من. اگر هم میخوای من رو پس چرا خیانت میکنی؟ حاضر به طلاق هست. میگه سر یه مبلغی با هم توافق کنیم بعنوان مهریه. بچه رو هم نمیده. میگه من هیچ وقت زن نمیگیرم. خودم بچه رو دارم. با اینکه آدم گرمی هست نمیدونم بدون زن مگه میشه تا کی آخه پنهانی