2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 65 پست
نمیپدونم اون موقع چرا یه نفر خوب نگفته بود .اکثرا میگفتن میخوایم انصراف بدیم خیلی بده و و 

منم شرایط برادرت دارم وخیلی پشیمونم بیست سال پیش تودوران دبیرستان یه دوره آموزش پرستاری بودمیخواستم برم امادوستای برادرم گفتن بیمارستانااوضاعشون خوب نیست برادرم هم نذاشت برم هنوزم که هنوزه حسرتش به دلمه

شاید هممون مث من غصه میخورن.ولی دیگه فایده نداره وگرن الان ن داداشم مامان و بابامم یه جور دیگه احترا ...

غصه خوردن فایده ای نداره،، نکن،، چیز شاخی هم از دست نداده یه چیزی میخام بگم امیدوارم نریزین سرم ولی بهتر که نرفت علت هاشم واقعا نمیشه اینجا گف 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش چن نفر ک خودشون فارغ اتحصیل دانشگاه افسری داشتن یا بودن اینا رو بم میگفتم یه کم از غصه هام کمـمی ...

برادر من الان دانشجو افسری. فک نکن خیلی ساده اس. انقد شرایط بدنی و روحی سختی دارن که خدا میدونه. 

ورزش‌های سنگین کوه نوردی، 2 ماه مرخصی نمیان. یه محیط خشک و خشن و کاملا مردونه. میدونی تو این دانشگاها چقد انصرافی و خودکشی هست؟؟؟ 

برادر من علاقه داشت رفت الانم نمیگم بده بالاخره از بیکاری بهتره خداروشکر 🤲 

ولی فک نکن چیز خاصیه. درآمد آن چنانی ام نداره. 

ازون گذشته مطمئن باش هر چی که برا آدم پیش بیاد خیر و صلاحش تو اون بوده قطعا

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
‌خداییش کارشون سخته مادامادمون نظامی سه ماه رفت سوریه خواهرم جون به لب شدتابرگرده حتی یه تماس ساده ه ...

الان ک عاقل تر شدم میفهمم ک هرکاری مشکلات و خطرات خودشو داره.ادم حداقل کاری کنه ک شخصیت و پرسیژش هم خوب باشه.کاش اون موقع ایقد میفهمیدم ب هربدبختی بود راضیشون میکردم 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
برادر من الان دانشجو افسری. فک نکن خیلی ساده اس. انقد شرایط بدنی و روحی سختی دارن که خدا میدونه.&nbs ...

بعد دانشگاهش دیگه راحتن حداقل خیلیاشون

پشت میز نشستن.

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
غصه خوردن فایده ای نداره،، نکن،، چیز شاخی هم از دست نداده یه چیزی میخام بگم امیدوارم نریزین سرم ولی ...

میشه بیام شخصی بم بگی 

منم شرایط برادرت دارم وخیلی پشیمونم بیست سال پیش تودوران دبیرستان یه دوره آموزش پرستاری بودمیخواستم ...

نمیدونم چرا خیلیا این جور مواقع وقتی شناختی ندارن حرف میزنن.و تو تصمیم بقیه ب هرحال اثر خودشونو میزارن

چون همه چی بده،مال همسایه،به خودشون رسیدنی خوبه

هیچ وقت نمیبخشم کسای ک بد گفتن.شاید بعضیا بگن شما نباید ازاونا تاثیر میگرفتی ولی هرجور باشه تاثیر خودشو میراره😞

بعد دانشگاهش دیگه راحتن حداقل خیلیاشون پشت میز نشستن.

ولی تا این 4 سال تموم شه عذاب میکشن. 

بعدشم معلوم نیست کدوم رسته باشن که، همه پشت میز نشین نیستن. 

یکی سر 4راه وایمیسه، یکی میشه رئیس کلانتری، یکی میره مرزبانی... 

فکر کردن و حسرت گذشته رو خوردن خودتو داغون میکنه. 

بابای من شرکت نفت رو ول کرد رفت شغل آزاد اگه میموند الان اوضاش خیلی خیلی بهتر بود. ولی اشتباه کرد 20 ساله حسرت میخوره چه فایده ای داره آخه. 

الانم خداروشکر خوبه وضعش هرچی میگم مگه میموند الان وزیر نفت بودی میگه نه حداقل مدیر کل که بودم. به خودم و زن و بچم خیانت کردم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یعنی این فکر پیرش کرده 

ولی تا این 4 سال تموم شه عذاب میکشن.  بعدشم معلوم نیست کدوم رسته باشن که، همه پشت میز نشین نیس ...

هرکاری بکنیم باز این غصه هس،من یکی حتی اگه داداشم بگه ک راضی هستم ک نرفتم ک نمیگه

بازم غصه میخورم.خیلی یده این غصه خیلی 

هرکاری بکنیم باز این غصه هس،من یکی حتی اگه داداشم بگه ک راضی هستم ک نرفتم ک نمیگه بازم غصه میخورم.خ ...

ای بابا حالا من هی میخوام غصه نخوری بیخیال باشی هی خودت اصرار داریا😁

بزار از مزیتاش بهت بگم دلت بیشتر بسوزه... 😝

ولش کن بابا دیگه نشد دیگه... 

انشالله خدا بهش تن سالم بده... میدونی 5 سال باید بره مرز؟؟؟ 

دق میکنی تا برگرده، میدونی پژاک چیه؟ میدونی چندتا افسرو تیکه تیکه مردن🤦‍♀️

ای بابا حالا من هی میخوام غصه نخوری بیخیال باشی هی خودت اصرار داریا😁 بزار از مزیتاش بهت بگم دلت بی ...

اره خب از بین نمیره این غصه لعنتی.منم ک یه ادمی هستم واس کوچگترین جیز غصه میخورم این ک دیگه..

ن توروخدا از مزیتاش اگه بگی یهو میبینی خبر میرسه تو فلان خودکشی شده اون منم 😖😖

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز