2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 65 پست
اشتباه کرد  مثل اجی من و شوهرش که کارشون سخت نبوده اجی من و نامزدش هر دو تو قسمت نوپو و اطلاعا ...

خیلیا بد گفتن خیلیا

بعضیا ک بدخواه رفتن ب اون پسره گفتن ن خوبه برو و این حرفا ولی ب ما میگفتن ن چیه ب درد نخوره و صدتا چیزای دیگه بعدش فهمیدیم 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مسخره کردم گلم،دورواطراف ماهرکی نظامی زندگی خوبی داره بعدپنج شیش سال کارخونه ی خوب خریدن ماشین خوب د ...

حالا بیمه و بيمارستان که چیز خاصی نیست... 

ولی کارخونه آخه🤦‍♀️

تا دلت بخواد نظامی دیدم. اکثرا مستاجر، ماشین ضعیف، با قناعت و سختی زندگی میکنن. سختی کارشم که دیگه نگم. مرز و دیده بانی و شیفت و اعصاب خوردی و..... 

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
مسخره کردم گلم،دورواطراف ماهرکی نظامی زندگی خوبی داره بعدپنج شیش سال کارخونه ی خوب خریدن ماشین خوب د ...

نمیپدونم اون موقع چرا یه نفر خوب نگفته بود .اکثرا میگفتن میخوایم انصراف بدیم خیلی بده و و 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
تا کی ما خواهرا غصه بخوریم،، وضعیت کار خرابه خدا روشکر اخوی تون کار دارن صبح برای رفتن پا میشن

اره خداروشکر ولی هرکاری میکنم نمیتونم از فکرش بیرون بیام😞😞

اشتباه کرد  مثل اجی من و شوهرش که کارشون سخت نبوده اجی من و نامزدش هر دو تو قسمت نوپو و اطلاعا ...

این حجم اطلاعات دادن از شغلای حساس اصلا درست نیستا. اونم تو جای بی در و پیکری مثل نی نی سایت

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
آره دیگه خونه ک دارن 😀هنوز لود نشدم از خواب بیدار شدم فک کردم میگی کارخونه دارن😂

‌خداییش کارشون سخته مادامادمون نظامی سه ماه رفت سوریه خواهرم جون به لب شدتابرگرده حتی یه تماس ساده هم نداشتن پیش میادبره ماموریت بدون گوشی وخبری

حالا بیمه و بيمارستان که چیز خاصی نیست...  ولی کارخونه آخه🤦‍♀️ تا دلت بخواد نظامی دیدم. اکثر ...

کاش چن نفر ک خودشون فارغ اتحصیل دانشگاه افسری داشتن یا بودن اینا رو بم میگفتم یه کم از غصه هام کمـمیشد.

شاید باورتون نشه ولی دومادمون زنگ میزد واس اشناهاشون میگفتن بره سر خیابون یه گاری برداره فلان چیز بفروشه بهتره.

اگه شما جای ما بودید چیکار میکردید

داداشت الان چند سالشه؟

دوماه دیگه ۲۷ تموم میشه 

داداشتون زن و بچه هم داره؟

ن گلم ولی در شرف هس.یکی رو براش در نظر گرفتیم در مرحله اشنایی هستن😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز