2777
2789
عنوان

داداشم

740 بازدید | 65 پست

سلام صبحتون بخیر.بچه ها من داداشم چن سال پیش افسری قبول شد با چنتا از رفیقاش ولی فقط داداشم و یکی از پسدای شهرمون مصاحبش اینا کامل قبول شدن.بعد اون موقع یه خورده جو بد بود و خیلیا از افسری بد میگفتن ویه چنتا هم شهید شدن واس همین مامانم خیلی باب میلش نبود و میگف برید برش گردونید و از این حرفا .مامان اون یکی پسره هم هرچی ه بش میگف ولش کن بره مرگ دس خداس خوبه و اینا زیاد باب میلش نبود خلاصه این شد ک داداش بزرگم و بابام رفتن تهران برش گردوندن.ما جنوب هستیم.الان هممون پشیمونیم.الانم اومدم خونه مامانم امروز.داداشم صبح زود پاشد رف سرکار خیلی دلم سوخ.ایقد غصه میخورم بعضی وقتا.امروزم همینجور.نمیتونم بخوابم😭😔

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

‌‌باغصه خوردن چیزی درست نمیشه دیگه گذشته بهش فکرنکن

نمیدونم چرا اون موقع میومدم تو نت عالم و ادم از افسری بد میگفتن 😢😢

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
دیگه افسری نرفت  ؟

ن دیگه ول شد .اصن نمیشه باز دوباره بره چون ک اون موقع یه جورایی شروع شده بود دانشگاش و تعهد باید میداد ک برنگرده فک کنم 😔

درحقش ظلم کرد مامانت اگه میزاشت میموند الان دیگه نزدبکایی درجه سرگردیش بود الان کارش چیه

اره الان اون پسره سرگرد هس

هفته نظامی بود چی بود عکسشو گذاشته بودن تبریک بش گفته بودن تو سایت خبری شهرمون داداشمم دید .من خیلی دلم سوخ براس😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز