atenajoon74 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 عنوان سلام لطفا هرکسی می تونه کمک کنه ممنون 84 بازدید | 6 پست چجوری اون متن هایی که پررنگه رو بنویسم منم هرکی متونه اطلاع بده منظورم اون متن های سیاه رنگه .مثل گشنیز قیمت معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏 1400/08/15 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atenajoon74 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 کسی نیست معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
atenajoon74 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 من بلد نیستم عزیزم. تو گوگل سرچ کن فونت پر رنگ ممنون عزیزم زدم ولی درست متوجه نشدم حالا بازم امتحان میکنم ببینم معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
آرمانی_18 عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 221 ممنون عزیزم زدم ولی درست متوجه نشدم حالا بازم امتحان میکنم ببینم میتونی هر کلمه ای رو که متوجه نشدی اونم سرچ کنی.شاید یکم این تحقیق ازت زمان ببره، ولی حوصله کنی درست میشه.انشاالله موفق باشی💛💚
atenajoon74 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 میتونی هر کلمه ای رو که متوجه نشدی اونم سرچ کنی. شاید یکم این تحقیق ازت زمان ببره، ولی حوصله کنی در ... ممنون ازراهنمایتون😘😘 معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏