2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بلاگر شو

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینجوری که خودت بلاگری

اره تقریبا تو این کار هستم ولی نه اونقد که از زندگی خصوصیم چیزی بزارم مثلا پروژه میگیرم شهربازی های سرپوشیده و لباس فروشی و اینا تولید محتوا میکنم میزارن تو پیجشون ،پیج خودمو زیاد جدی نگرفتم

بیشتر درمیارن همین سید علی و لادن ماهی ۱ میلیارد درمیارن مبینا دندونی ماهی ۱/۵درامدشه

از کجا میدونی

من آخه یه پیج ۱۰۰ کایی داشتم بلاگری بود ، درآمدش قابل قبول نبود ول کردم🥲

اره البته پیشنهاد یه مشاور اینستا بود میگفت هکه ی مراسمی که توی اینستا میبینید فیکه و قراردادی با تا ...

خب فامیل و آشنا نمیگن اینا چند سال پیش ازدواج کردن چطوری الان دوباره خواستگاری گرفتن ؟

یه جورایی دروغ گفتن به مردمه

بلاگر شو میدونیدمن به چ بلاگر های احترام میزارم؟ میددنیدمن چندین ساله اینستگرام دارن هیچ بلاگری دنبال نمیکردم

من اصلا قبول ندارم

فقد تازگیا دوونفر رو دنبال کردم دلیلش

خاکی بودن سنگین بودن

خودمونی بودن ک ب دل میشینه اگر بلاگر شدی دنبالم کن تا دنبالت کنم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

اگه به ادیت مسلطی تو یوتیوب فعالیت کن هم فضاش مثل اینستا نیست هم ادماش

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

اره تقریبا تو این کار هستم ولی نه اونقد که از زندگی خصوصیم چیزی بزارم مثلا پروژه میگیرم شهربازی های ...

آها از اونا حقوق میگیری مثلا براشون تبلیغ میکنی پیجت ویو میخوره؟