2777
2789

برای کاراموزی بیمارستان من یک مدت تو یک گروه بودم که همه باحال و شاد و خندون بودن. چقدر شوخی میکردیم چقدر بعد از کلاس میگفتیم و میخندیدیم و بیرون میرفتیم با اینکه خیلی کار میکردم ولی خستگی از تنم بیرون میرفت. با این که روز قبلش با هم بودیم باز هم با شادی و خوشحالی سلام و خداحافظی گرم میکردیم. الان تو یک گروه افتادم مزخرف😭 سه تا بیشتر نیستیم ولی خیلی ازشون بدم میاد. خیلی بی حالن. خیلی کم رو هستن ( من دختر خیلی آرومی هستم ولی تو جمع اون ها شلوغ و پرروام دیگه فکر کنید اونا چین) امروز صبح اولین جلسه کلاس مون بود بعد از چند ماه هم دیگه رو دیده بودیم خب آدم انتظار ی سلام علیک گرم و شیرین داره ولی اصلا انگار مجسمه دیدی نا آدم. از همون اول صبح تو ذوقم خورد و کلا روز بدی داشتم. متاسفانه امکان تغییر گروه ها نیست و باید تحمل کنم😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا منم،کاراموزی این ترمم با ۲ تا پسر افتاده ،همش حوصله م سر میره و تنها هستم  ترم پیش ب ...

ما سه تامون دختریم ولی از اونا بدم میاد گروه قبلی سه تا پسر سه تا دختر بودیم همه باحال خیلی خوب بود