2777
2789
عنوان

دوستی و ازدواج

654 بازدید | 38 پست

سلام به عزیزان 

بنده با یکی از فامیل های دورم وارد رابطه دوستی شدم ۱۶ سالمه ،دوستی ما حدود ۲ ماهی میشه و این اقا قراره بیان خواستگاری من البته قبلا اومده بودن و من ردشون کرده بودم ،الان هم قراره بیان و قراره به خانوادشون بگن ک من و ایشون همدیگر رو دوست داریم .

الان ایشون چندوقتی  در واقع مشکلاتی براشون پیش اومده و من وقتی بحث رو براشون باز میکنم میگن ک حال ندارن و بمونه وقتی که حالشون خوب شد جدی حرف بزنیم ،

در واقع قرار بیان خواستگاری و قصدمون جدیه و از طرفی من قبلا هر چه خواستگار داشتم به پدر و مادرم گفتم ک میخواهم درس بخونم و ازدواج نمیکنم 

بنظرتون چی به پدر و مادرم بگم؟همش استرس اون روز رو دارم و پدر و مادرم میگن که نمیزاریم ازدواج کنی و درست رو بخون .

نظر بدید لطفا!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازدواج تواین سن اشتباه محضه...شما هنوز باید حداقل 5سال دیگه به خودت زمان بدی تا بفمی از زندگی چی میخوای و معیارهات رو بشناسی

خیییلی زوده از الان وارد مسائل سخته زناشویی و تشکیل خانواده بشی

دختر من 18سالشه و من هنوز مثل یک بچه میبینمش بااینکه از همه نظر کامل و عاقله...اصلا نمیتونم الان تصورکنم که بخواد بار یک زندگی رو قبول کنه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

سنت خیلی کمه وبعدها حسرت میخوری که چرا تو سن پایین خودت رو درگیر مسئولیت زندگی کردی 

وحسی که داری تو این سن ودروان نوجوانی طبیعی هست ،بزرگتر که بشی از سرت میوفته 

سنت که بالاتر بره تازه متوجه میشی که ملاکهات چیه ،زیر ۲۳_۲۴برا دختر خانم ازدواج اشتباهه

خودت رو از الان درگیر این مسایل نکن 

نه چون در شهر ما این رسم هست و من در واقع تا ماه بعد میشم ۱۷

شهررو ول کن بابا...خودت امادگی درگیری زندگی رو در خودت میبینی؟ ازدواج نصفه بیشترش دردسر و مسئولیته ها

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی