2777
2789
منم با برنامه زیره کالری شماری میکنم.۷۳ با قد۱۶۵بودم الان شده ۷۰از مهر شروع کردم.وزنم رو ضرب ۲۰منهای ...

منم زیره رونصب کنم.سه سال پیش بازیره ۱۵کیلوکم کردم .اماالان خیلی بی اراده ام .نمیدونم چرا

۱۸کیلووزن کردم 😍

پیج های خارجی عکسای قبل و بعد لاغریشونو میزارن خیلی انگیزه میده ، من عادت های غذاییمو تغییر دادم راجبه چاقی یه مقدار افکار وسواس گونه ام به خورده خودم دادم نسبت به چاقی الان کاملا تنفر دارم حتی یه لحظه ام نمی تونم تحملش کنم یه دوره همزمان هر روز یک ساعت ورزش می کردم رژیم غذاییمم متعادل بود برنامه مانکن و قبلشم کرفس داشتم بهم کمک کردن یکی دوماه ازشون استفاده کنی کالری همه مواد تو دستت میاد خودت تو ذهنت محاسبه می کنی دیگه نیاز به ثبتشون نداری الان بعد از دوسال از شروع تغییرم دیگه اصلا دلم نمیخواد معدم سنگین باشه قبل از اینکه سنگین بشم بلند میشم هر خوراکیی بخوام میخورم ولی مثلا میزان یا تعداد مصرف در طول هفته رو رعایت می کنم سعی می کنم فعالیتم بالا باشه خیلی دراز نمیکشم همین ساکن بودنم باعث چاقیه

نور بر تاریکی پیروز است🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نه هنوز مونده الان 86 ام قدم 174 شیش کیلو کم کردم تو دوماه

باریکلا ، ورزش هم داشتی یا فقط کالری شماری ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
پیج های خارجی عکسای قبل و بعد لاغریشونو میزارن خیلی انگیزه میده ، من عادت های غذاییمو تغییر دادم راج ...

واقعاعالیه .من زیره دارم .یه مدتم کالری شماری کردم ولی خسته شدم .قبلاهم بااین تکنیک ۱۳کیلووزن کم کردما.ولی مدتی هست که کلابی انگیزه ام‌😔

۱۸کیلووزن کردم 😍
باریکلا ، ورزش هم داشتی یا فقط کالری شماری ؟

پیاده روی میکردم تو خونه.البته نیازی به ورزش نیست.من خودم چون علاقه داشتم انجام میدادم

گزارشم کنی سر پل صراط یقه تو میگیرم با عشق♥️😐
پیاده روی میکردم تو خونه.البته نیازی به ورزش نیست.من خودم چون علاقه داشتم انجام میدادم

من نیم ساعت حلقه میزدم .نیم ساعت هم هوازیورقص واین چیزا.واقعاجواب داده بودا.یهویی ولش کردم۰😶😐

۱۸کیلووزن کردم 😍

باریکلا 👍🏼👍🏼

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
واقعاعالیه .من زیره دارم .یه مدتم کالری شماری کردم ولی خسته شدم .قبلاهم بااین تکنیک ۱۳کیلووزن کم کرد ...

اگه دو تا سه روز غذاتو کنترل کنی اشتهات میاد پایین امتحان کن غذاهاتو رژیمی درست کن که خوشمزه نباشن تو اینستا پیجای غذاهای سالم زیاده اشکالی نداره اگه بیحال بشی یا بدنت سرد بشه این فقط اول شروع رژیمه بعدش سوختو سازت درست میشه سبک تر میشی

نور بر تاریکی پیروز است🕊

من نیم ساعت حلقه میزدم .نیم ساعت هم هوازیورقص واین چیزا.واقعاجواب داده بودا.یهویی ولش کردم۰😶😐

رقص ک عالیه حیف من نمیشه انجام بدم😅

اگه دو تا سه روز غذاتو کنترل کنی اشتهات میاد پایین امتحان کن غذاهاتو رژیمی درست کن که خوشمزه نباشن ت ...

من خیلی میخورم .خداکمکم کنه امروزدیگه واقعاشروع کردم .صبحانه یه دونه آبپزتخم مرغ خوردم.یه کف دست نون سنگک .انشالله که ادامه بدم وبیام همینجااعلام وزن کنم .یاااااخدا💪🙏

۱۸کیلووزن کردم 😍
اگه یه داداش داشته باشی ور دلت همسن خودت میدونی چی میگم😂😂😂😂😂😂😂  مسخره م میکنه آبرومو می ...

🤣🤣🤣یه خاطره ازهمین رقص ولاغری بگم بخندیم 

یه روزداشتم میرقصیدم هندزفری توی گوشم وشادترین آهنگ هم بود.همینجوری توی اوج رقص بودم یهویی شوهرم رسید🤣منم حواسم نبوده وادامه دادم.وقتی دیدمش که دستش روی دلش بودوفقط میخندید🤣🤣🤣🤣

۱۸کیلووزن کردم 😍
🤣🤣🤣یه خاطره ازهمین رقص ولاغری بگم بخندیم  یه روزداشتم میرقصیدم هندزفری توی گوشم وشادترین ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

عب ندارع شوهر 

داداش بده آبرو آدمو میبره میره ب عمه خاله ها هم میگه😂😂😂😂😂💔💔💔