پیج های خارجی عکسای قبل و بعد لاغریشونو میزارن خیلی انگیزه میده ، من عادت های غذاییمو تغییر دادم راجبه چاقی یه مقدار افکار وسواس گونه ام به خورده خودم دادم نسبت به چاقی الان کاملا تنفر دارم حتی یه لحظه ام نمی تونم تحملش کنم یه دوره همزمان هر روز یک ساعت ورزش می کردم رژیم غذاییمم متعادل بود برنامه مانکن و قبلشم کرفس داشتم بهم کمک کردن یکی دوماه ازشون استفاده کنی کالری همه مواد تو دستت میاد خودت تو ذهنت محاسبه می کنی دیگه نیاز به ثبتشون نداری الان بعد از دوسال از شروع تغییرم دیگه اصلا دلم نمیخواد معدم سنگین باشه قبل از اینکه سنگین بشم بلند میشم هر خوراکیی بخوام میخورم ولی مثلا میزان یا تعداد مصرف در طول هفته رو رعایت می کنم سعی می کنم فعالیتم بالا باشه خیلی دراز نمیکشم همین ساکن بودنم باعث چاقیه
واقعاعالیه .من زیره دارم .یه مدتم کالری شماری کردم ولی خسته شدم .قبلاهم بااین تکنیک ۱۳کیلووزن کم کرد ...
اگه دو تا سه روز غذاتو کنترل کنی اشتهات میاد پایین امتحان کن غذاهاتو رژیمی درست کن که خوشمزه نباشن تو اینستا پیجای غذاهای سالم زیاده اشکالی نداره اگه بیحال بشی یا بدنت سرد بشه این فقط اول شروع رژیمه بعدش سوختو سازت درست میشه سبک تر میشی