2777
2789
من خیلی میخورم .خداکمکم کنه امروزدیگه واقعاشروع کردم .صبحانه یه دونه آبپزتخم مرغ خوردم.یه کف دست نون ...

ایشالا عزیزم مصرف آب خیلی کمکت می کنه جلو اسید معدتو میگیره قبل از غذا سالاد البته بدون سس یا با لیمو و سس کنجد عقاب بخور به همراه یه لیوان آب بعد از غذام شاید برا معده خوب نباشه ولی من برا اینکه حس سنگینی به معدم بدم بازم آب مصرف می کنم وگرنه غذا زود هضم میشه تا می تونی گوشت مرغ تخم مرغ ماهی بخور طولانی تر سیر نگه میداره و برنج و نونتو کمتر برنج ۶ تا ۹ قاشق نونم اگه تافتونه با نصف تافتون شروع کن اگه سنگکه دوتا اندازه دستت بعد که اشتهات کم شد یکم کمترش کن ولی قطش نکن شکرو کلا حذف کن قند طبیعی مثه عسل مویز یا میوه بخور میوه ام نهایت ۳ تا دونه در طول روز 

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم باید لاغر کنم ، قدم ۱۶۴ وزنم ۶۹ ، میخوام بشم ۵۲ و اینا ولی حس و ایناش نیست ، دور مچ دستمم۱۷ سانت ...

خوبی که.من اگه قدم ۱۰سانت بلندتربودعمرالاغرمیکردم 

۱۸کیلووزن کردم 😍
۱۵۵قد.۷۵وزن

خب باز خوبی اسی 

فقط اگه میخوای لاغر کنی بنظرم باید از یه دکتر تغذیه مشورت بگیری ، چون رژیمای سر خود بدنو ضعیف می‌کنه

و اینکه استرس هم می‌تونه چاق کننده باشه ، کلا سعی کن استرس خیلی نگیری 

مهم ترین چیزم چه تو رژیم باشه چه برای پوست ، خوردن آب کافیه ، سعی کن روزی هفت یا هشت لیوان آب بخوری ، اگرم کسی آب کم بخوره ولی اگه بخواد بره از این ابرسانای پوست بزنه به صورتش و اینا ، تاثیر نداره ( یعنی پایه ی اصلیش آبه بعد حالا کرم و روغن و اینا ) 

چیز دیگه هم که خیلی مهمه خوابه ، سعی کن برنامه خوابت منظم و دقیق باشه و شبا زود بخوابی ، چون خواب زیادم اضافه وزن میاره 

و تغذیه که یجورایی تو رژیم حرف اولو میزنه بنظرم ، سعی کن بیشتر از غذاهای ابپذ شده استفاده کنی ، سالاد سزارم چیز خوبیه برای لاغری ولی نه اینکه هر روز هر روز بخوری ، اگرم بخوای غذا بخوری مثل قرمه سبزی اینا ، سعی کن مقدارشو کمتر کنی ، مثلا شش یا هفتا اینا تا قاشق برنج بکشی و دوتا قاشق یا دوتا و نیم خورشت 

در کل اینکه یهو تو یه روز غذاتو و اینارو کم نکن و یا یسری چیزارو قطع نکن ، چون بدن یهو ضعیف میشه و خوب نیستش 

بنظرم یه دکتر تغذیه هم میتونی بری که اصولی بهت رژیم بده 

ورزشم که خیلیی مهمه تو رژیم ، سعی کن همراه رژیمتم ، ورزش کنی یا پیاده روی ، من یه برنامه ای رو میشناسم که میتونی نصب کنی و ورزش و اینجور چیزاست که برای لاغری و ایناست ، نصب کننده های زیادیم داشته و نظراتشم خیلی خوب بوده ( حالا میتونین بازم خودتون ببینین نظراتو اینارو)

اینم لینکش👇✨ و اینکه امیدوارم این راهنما هوایی که کردم براتون مفید و خوشحال کننده بوده باشه ، موفق باشی 😃❤️

اینم اون برنامه هست که گفتم برای رژیم و ورزش و ایناست ، ببخشید نتونستم لینکشو بزارم چون هر کاری کردم هی میگفت خطای سرور ، ولی برنامش خوبه ، میتونین نظراتشم بخونین و تعداد نصب کنندهاشم زیاد بوده