2777
2789
پس باید بهتون بگم من افسردگی و عفونت و معده درد با طب سنتی درمان شدم که سالها زیر نظر متخصص ها درمان ...

واقعا راست میگین ؟ حتی اگه استرس و اصطراب فردی هم شدید باشه برای همیشه درمان میشه ؟

واقعا راست میگین ؟ حتی اگه استرس و اصطراب فردی هم شدید باشه برای همیشه درمان میشه ؟

بله من سابقه خودکشی و پانیک و... هم داشتم حتما حضوری برو بهت میگه چیکار کن فقط صبور باش. سردی نخور. غلبه سودا داری خوب میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من سابقه خودکشی و پانیک و... هم داشتم حتما حضوری برو بهت میگه چیکار کن فقط صبور باش. سردی نخور. ...

یعنی تا عمر دارم باید پرهیز کنم ؟ خیلی سخته که 

بله . درمان داره . اما اين جور مشكلات بيشتر مربوط به اعصاب ميشه . بايد ببيني مشكل اصلي چيه . چرا اضطراب داري ؟ اگر مشكلي تو زندگي داشتي كه علتش اونه بايد اون مشكل رو حل كني . در غير اين صورت هر كاري كني درمان محسوب نميشه . مسكن و آرامبخش موقت محسوب ميشه . اگر دنبال اين نوع درمان هستي چيزهايي وجود داره . مثلا گل گاو زبان . ادويه ي جوز هندي رو به غذاها اضافه كن . مر مكي . كندر . اينها براي مغز عالي هستن . اضطراب هم مربوط به مغز ميشه . اما به فكر حل مشكل اصلي كه دليل اين اضطرابه باش . 

اینو نگفتم ولی باید محتاط باشی.سبک تغدیه ما درست نیست که وضعمون اینه

اها . یه خانم دیگه الان نوشتن مربوط به اعصاب و روانه اینطپز نیست با طب سنتی برطرف بشع . نا امید میکنن ادمو

نه زیاد.... مهم نیست  از داروهای شیمیایی بهتره هرچی باشه

اها خیلی ممنونم بابت راهنمایی هات عزیزم . خیلی کمکم کردی مرسی . واسم انرژی مثب بفرس تا منم برا همیشه درمان شم