2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا به طب سنتی اعتقاد ندارم مگر اینکه در کنار طب روز دنیا از اون هم استفاده بشه.ولی چیزی که می دونم ...

پس باید بهتون بگم من افسردگی و عفونت و معده درد با طب سنتی درمان شدم که سالها زیر نظر متخصص ها درمان نشدم و بی فایده بود

پس باید بهتون بگم من افسردگی و عفونت و معده درد با طب سنتی درمان شدم که سالها زیر نظر متخصص ها درمان ...

برا معده دردت چکار کردی؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
برا معده دردت چکار کردی؟؟

سه روز چیزی نخوردم هیچی فقط ی لیوان آب خنک ی قاشق عسل یدونه لیموترش تازه چکوندم توش بحالت نشسته جرعه جرعه خوردم خوب شدم سالها درد می کشیدم اما  درمان فایده ای نداشت خداروشکر دردم رفت

جهت رفع استرس اضطراب ترس

دستوری مجرب برای کسانی که استرسی هستند وتپش قلب آنها بالا هست مفید میباشد
برای رفع استرس .اضطراب .تپش قلب . ترس واهی. خفگی وبُغز بی دلیل که اکثراً از آن رنج میبرند این دستور زیر را انجام دهند که خیلی مفید میباشد

عرق بهارنارنج گلاب عرق هل بمقدار مساوی قاطی کرده وباعسل ویانبات شیرین کرده وسپس آیات زیر را هر کدام هفت مرتبه تلاوت کنید و بر آن بدمید(فوت ) وروزی دو استکان صبح وعصر میل کنید

یا متوانید آنها را بنویسید ودر 
گلاب وبهارنارنج وهل حل کنید

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 

قُلْنَا يَا نَارُ كُونِي بَرْدًا وَسَلَامًا عَلَىٰٓ إِبْرَاهِيمَ 
کانال طب وعلاج روحانی قرآن درمانی
سه روز چیزی نخوردم هیچی فقط ی لیوان آب خنک ی قاشق عسل یدونه لیموترش تازه چکوندم توش بحالت نشسته جرعه ...

واقعا چ جالب فقط همین؟؟

دمنوشی هیچی نخوردی

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
فقط همین. رعایت اصولی که گفتم مهمه. درد معده بخاطر اربین رفتن پرز معده هست که بااین کار درست میشه

ممنونم🙏🌹