2777
2789
عنوان

فقیری گشنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 83 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره وقعا مگه اینک ازقبل نت داشته و زیاد انلاین نمیشه وبستش یک ماهه یا بیشتره

از صدقه سری داداشم این بسته ام 

بزارید یه جا حداقل درددل کنم 

شما حداقل نمک رو زخمم نریزید 

نمیگم ک مثه من بشید ولی......

نه ولی فقیر هم تو جامعه کم ندیدیم، خانواده ها و نیازمند هایی که خودمون ماهانه بهشون کمک می کنیم کسی ...

بابا گوشی چند میلیونی کجا بود این گوشی که دستم مال۷سال پیش این بسته رو هم داداشم گرفت 

یه جا بزاریدم راحت باشم درددل کنم خوب گفتم کسی رو ندارم 

تورو بخدا ولم کنید 

مگه گفتم پول ازت میخوام ک اینو میگی

بابا گوشی چند میلیونی کجا بود این گوشی که دستم مال۷سال پیش این بسته رو هم داداشم گرفت  یه جا ب ...

ول کن جان مادرت، من رفتم تاپیکای دیگه هی ریپلای می زنی.

بالاتر گفتم دیگه اینجا کامنتی نمی ذارم، راحت باش و درد و دلت رو بکن، حالا راست یا دروغ

ولی شما انگار کلا ول کن نیستی!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اسی چرا نمیری سرایدار  هم یه پولی دستتونو میگیره هم پول آب برق گاز و.. نمیدی  خودتم میتو ...

اخه با یه بچه دوسال و تو روستا که از شهر دوره چطور برم بیام نه ماشینی داریم نه چیزی

نه

اخه چرا ؟ مگه میشه؟

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
خب طبیعیه دیگه پس چرا کار نمیکنه؟ خودت برو کار کن حالا که اون اینجوریه‌ برای خودت و دخترت منشی دکت ...

تو روستا اعتماد نمیکنن چیزی بخرن با یه بچه دوسال کجا برم آخه

شوهرم دستفروشی میکرد دوبار اومدن جمعش کردن