2777
2789
عنوان

بنظرتون حق باماست یا زن داداشم

1863 بازدید | 111 پست

داداشم پول در اختیار  زنش قرار  داد  بود چون باردار میره  دکترراحت  بره بباد. اینم  با خواهرش پول  داداشمو میدزدیدن  میگفتن  فلان  دکتر  این همه گرف تا  داداشم   شک کرد  لو رفتن بخشید

تا اینک  باز مواقع  رایمان خواهرش گف  1 تومن امپولانس  گرفته  و  و و و  4 تومن  از داداشم  زیاد گرفته  بود ک خواهرم پیگیر شد و باز ازشون  فهنیدیم  دزدیدن گرفتیم.  الان اسم  بجه های دادشمو  با پدر مادر  خواهر  برادر خودش جم  شدن گذاشتن  بدون اینک  حتی ب  داداشم  بگن. داداشم  فهمید. همون  خواهری ک  دزدی میگرد گفته از خونه من برو بیرون  و  مادر زنشم   حرفش  شد.مام ناراحتیم  بنظرتون حق با اوناس  یا ما؟؟؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

با این تعاریف توقع نداری که بگیم حق با اوناس 

🧡 عضو موقت گروه نارنجی چالش پاییز... دیدن گفتم موقتی مهمون نارنجی ام... آبی شدم خداجون شکرت🍂 🍁شروع رژیم :1400.08.08🍁🍂 🧡          قد:170        وزن اولیه:81.6😐😢     وزن فعلی :78.3     وزن هدف:70 👍         به آرزوهایم قول رسیدن دادم💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم واسه داداش و زن داداشت که احازه میدن هردو خانواده اتقدرررر تو زندگیشون دخالت کنن

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

با شما که نه

با داداشتون

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

برا سیسمونی مشکل داشتن  شاید جمع میکردن سیسمونی بخرن اخه یکیو اینجور بود 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
با این تعاریف توقع نداری که بگیم حق با اوناس 

اخه خودش میگه  بچه ام  دوس نداشم شما بیاین. یا میگه  زنا پول  قایمکی از سوهرشون برمیدارن دیگ همین مگم  نکنه  واقعا ما مقصریم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

چرا فکر میکنی زن از شوهرش دزدیده؟؟

😂😂😂

عجب

خواهرشوهر بازی درنیار عزیزم

دخالت هم نکن

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊

ایندو تا موضوع چه ربطی به هم داشت ؟

انتخاب اسم یه تصمیم دو تایی هست بین پدر و مادر

توی ثبت احوال هم بابای بچه باید بره و ثبت کنه

مامان و خواهر اون نه میتونن و نه حقی دارن

پی نوشت ؛ داداشت واقعا بیچاره هست که از همچین زنی بچه دار شده ، سوس ماس 😁🤬