داداشم پول در اختیار زنش قرار داد بود چون باردار میره دکترراحت بره بباد. اینم با خواهرش پول داداشمو میدزدیدن میگفتن فلان دکتر این همه گرف تا داداشم شک کرد لو رفتن بخشید
تا اینک باز مواقع رایمان خواهرش گف 1 تومن امپولانس گرفته و و و و 4 تومن از داداشم زیاد گرفته بود ک خواهرم پیگیر شد و باز ازشون فهنیدیم دزدیدن گرفتیم. الان اسم بجه های دادشمو با پدر مادر خواهر برادر خودش جم شدن گذاشتن بدون اینک حتی ب داداشم بگن. داداشم فهمید. همون خواهری ک دزدی میگرد گفته از خونه من برو بیرون و مادر زنشم حرفش شد.مام ناراحتیم بنظرتون حق با اوناس یا ما؟؟؟
نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها حسرت ها آرزو ها و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
برا سیسمونی مشکل داشتن شاید جمع میکردن سیسمونی بخرن اخه یکیو اینجور بود
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
اخه خودش میگه بچه ام دوس نداشم شما بیاین. یا میگه زنا پول قایمکی از سوهرشون برمیدارن دیگ همین مگم نکنه واقعا ما مقصریم
نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها حسرت ها آرزو ها و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این