2777
2789
عنوان

دل گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 23 پست
اره میدونم نمیدونم چیکار کنم  شبا تا 2اینا نمیخوابه روزا به زور 11بیدار میشه  جدیدا 9بید ...

اگه مطمین شدی مواد مصرف میکنه ازش جدا شو و خودت رو بدبخت نکن، تا ازش مواد نگیری نمیتونی ثابت کنی معتاده

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اصلا خودم تو این 9ماه عقد هم افسرده تر شدم هم گوشه گیر تر هم حوصله هیچیو ندارم دیگه  هیچ جا هم ...

خیلی  خوب شده بود یه مدت همش باهم بودیم اصلا نمیپیچوند مطمعن بودم مواد نمیکشه اصلا ولی الان سه ماهی میشه همش یه چیزیو بهونه میکنه بره سه ساعت نیاد حالا نمیدونم بادختر میره یا میره مواد میکشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم زرنگه تا حالا نه بو داده نه موادی ازش گرفتم 

بالاخره یجا سوتی میده حواست بهش باشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
خیلی  خوب شده بود یه مدت همش باهم بودیم اصلا نمیپیچوند مطمعن بودم مواد نمیکشه اصلا ولی الان سه ...

کسیکه مواد مصرف میکنه نمیتونه ترک کنه شاید ی مدت کوتاه ولی باز میره سراغش.....بعد ازدواج بدتر هم میشه چون میدونه که میدونی هم دور مواد هست هم دختر من نمیدونم چجوری بهت بگم خودت بهتر میتونی به خودت و زندگیت کمک کنی 

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...
کسیکه مواد مصرف میکنه نمیتونه ترک کنه شاید ی مدت کوتاه ولی باز میره سراغش.....بعد ازدواج بدتر هم میش ...

اگه پشتیبان داشتم حتما میدونستم چیکار کنم ولی دیگه کسیو ندارم 

اگه پشتیبان داشتم حتما میدونستم چیکار کنم ولی دیگه کسیو ندارم 

ببین هیچوقت تو زندگیت به ادما متکی نباش خیلی خوبه ادم پشت و پناه داشته باشه تمام حرفاتو میفهمم ولی یاد بگیر که خودت هستی و خودت خودت باید به خودتذکمک کنی و زندگیتو نجات بدی با نشستن و غصه خوردن چیزی درست نمیشه

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...
ببین هیچوقت تو زندگیت به ادما متکی نباش خیلی خوبه ادم پشت و پناه داشته باشه تمام حرفاتو میفهمم ولی ی ...

کاش این روحیه رو داشتم 

گفتنش خیلی راحته 

الانم انقد غصه دارم و دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم