2777
2789
عنوان

دل گرفته

153 بازدید | 23 پست

سلام دوستان خوبید 

خیلی دلم گرفته 

من عقدم من و شوهرم اکثروقتا باهمیم 

همش میپیچه بره و نباشه 

مخصوصا روزای تعطیل یه چیزو بهونه میکنه که بره 

امروز میگه باید برم بار تحویل بدم 

ساعت 3رفته 5اومده باری که نیم ساعته میتونسته تحویل بده 

بهشم زنگ زدم هیچ صدایی نمیومد میگفت دارم میام یه ساعت بعد اومد من خونشون بودم اعصابم خورد شد مامانش اینا گفتن اعصابتو خورد نکن میادش گفتم همیشه همینه یه روز تعطیل نمیتونه بشینه خونه همش بهونه میکنه بره میدونه رفتارش زشته ولی نه معذرت خواهی بلده نه هیچی اومده خونه مامانش مامانش گفت کجا بودی بهانه الکی آورده بعدشم گفتم من ببر خونمون 

اصلا نه میپرسه چته 

نه هیچی 

منم باهاش نه حرف میزنم نه هیچی 

الانم من تو اتاقم خوابیدم اون رفته اونور 

کار اشتباه و اون میکنه معلوم نیست کجا میره دیر میاد قیافه هم میگیره 

نمیدونم با دختر میره بیرون یا میره مواد میکشه نمیدونم دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم 😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بودی حساس نمیشدی؟  که 2ساعته رفته کجا؟  همیشه همینه میگه دارم فلان کارو میکنم  ...

اعتماد اولین و مهمترین چیز تو روابط زن و شوهره باهاش حرف بزن از الان اینجوری باشید بعدش میخاید چکارکنید؟بی اعتماد بودی چرا عقد کردی چرا میری خونه مامانش میمونی وقتی اون کار داره

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...
اعتماد اولین و مهمترین چیز تو روابط زن و شوهره باهاش حرف بزن از الان اینجوری باشید بعدش میخاید چکارک ...

نه اعتماد بهش ندارم چون تو دوستی یکبار خیانت کرد وقول داد کلی دنبالم اومد دیگه این کارو نمیکنه چون فهمیدم تریاک میکشه و قول داد دیگه اینکارو نمیکنه منم چون دوستش داشتم باهاش ازدواج کردم و میدونم اشتباه کردم 

ماشین نداشت بردمش رسوندمش خونشون موتورشو برداره گفت بشین تا من بیام که 2ساعت بعد اومدنمیدونم کجا بود 

حرف نمیزنم چون میدونه از چی ناراحتم ولی اصلا به روی خودش نمیاره نه سوالی میپرسه نه حرفی میزنه 

شاید یکم کنده ؟ رفتارش با تو چطوره؟

نه کند نیست چون همیشه نیم ساعت خیلی طول بکشه ولی اوایل بیشتر پیشم میموند کارگاه داریم مال خودمونه من اونجا کار میکنم میومد بیشتر میموند ولی الان کمتر هست خیلی کمتر بعضی موقع ها که فقط شبا موقع خواب هست رفتارش خوبه چه زبونی چه عملی هم قربون صدقه میره هم چیزی بخوام میگیره فقط بدترین رفتارش اینه که یه جا میره چندساعت طول میکشه تا بیا یا جدیدا بیرون جواب تلفن زیاد نمیده بعد میگه نشنیدم 

نه اعتماد بهش ندارم چون تو دوستی یکبار خیانت کرد وقول داد کلی دنبالم اومد دیگه این کارو نمیکنه چون ف ...

اشتباه کردی بهش اعتماد کردی اگه هنوز ازدواج نگردید بیشتر فکرکن دو تا موردی که میگی خیلی مهمه 

اشتباه کردی بهش اعتماد کردی اگه هنوز ازدواج نگردید بیشتر فکرکن دو تا موردی که میگی خیلی مهمه 

راهی ندارم واسه برگشت چون یکبار جدا شدم دوباره ازدواج کردم دیگه نمیتونم باز جدا بشم کسی پشتم نیست دیگه هیچ جوری هم نمیتونم ثابت کنم داره خیانت میکنه اصلا از زندگیم لذت نمی‌برم نه شادم نه هیچی هیچ خوشی ندارم 

راهی ندارم واسه برگشت چون یکبار جدا شدم دوباره ازدواج کردم دیگه نمیتونم باز جدا بشم کسی پشتم نیست دی ...

میفهممت خیلی سخته ایشالا خدا کمکت کنه و به ارامش برسی

چرا تو تاپیک من هیچکس نیست یه ذره راهنمایی کنه 

اخه مورد شما چیزی نیس که بشه راهنمایی کرد خودت میدونی هم دور مواد هست هم دوست دختر و هم اینکه شوهرته من جای شما بودم میرفتم پیش مشاور خوب اچن خیلی مطمین میتونه راهنماییت کنه

شوهر دوست من میره جایی کلی لفتش میده نمیاد بعد کاشف به عمل اومد که معتاد شده، نمیگم شوهر شما هم معتاد شده ولی این یجا خیلی موندن مثلا دستشویی طولانی رفتن خطریه حواست باشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
شوهر دوست من میره جایی کلی لفتش میده نمیاد بعد کاشف به عمل اومد که معتاد شده، نمیگم شوهر شما هم معتا ...

اره میدونم نمیدونم چیکار کنم 

شبا تا 2اینا نمیخوابه روزا به زور 11بیدار میشه 

جدیدا 9بیدارش میکنم ولی میره کارگاهش میخوابه 

نمیدونم چطوری ثابت کنم که میکشه همش میگه تهمت میزنی 

اخه مورد شما چیزی نیس که بشه راهنمایی کرد خودت میدونی هم دور مواد هست هم دوست دختر و هم اینکه شوهرته ...

اصلا خودم تو این 9ماه عقد هم افسرده تر شدم هم گوشه گیر تر هم حوصله هیچیو ندارم دیگه 

هیچ جا هم نمیذاره خودم برم یه مشاوره ای نوبت بگیرم یه چیزی هیچ جا نمیذاره خودش باید باشه