2777
2789
عنوان

کسی درمورد خودارضایی بچه ها تجربه ای داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 28 پست
پس خودارضایی تو بچه های کوچیک هم وجود داره و توهم نیس

بله عزیزم وجود داره اونا درکی ندارن که اما اولین کاری که میتونی بکنی حواسشو هربار پرت کن یادش میره الان براش شده یه عادت حواست باشه چندبار حواسشو پرت کنی فراموش میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس خودارضایی تو بچه های کوچیک هم وجود داره و توهم نیس

نه اصلا توهم نیس و وجود داره

درسته که راجع به رابطه جنسی و...چیزی نمیدونن اما یه بار که برحسب اتفاق انجامش بدن براشون لذت بخشه و تکرارش میکنن

یکی از موقعیت های تشخیصشم همین رو زمین کشیدنه تا حدی که عرق میکنن حتی ممکنه انقدر خسته بشن که بیحال بشن

@نی_نی_یار_5  

میشه لطفا این تاپیک تعطیل کنید. یعنی چی که انقد راجع به خودارضایی صحبت میکنن.نی نی یار کاربرای خیلی کم سن وسال داره با دیدن اینجور تاپیکا ذهنشون میره به این سمت که خودارضایی چه جوریه و چیه

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
@نی_نی_یار_5     میشه لطفا این تاپیک تعطیل کنید. یعنی چی که انقد راجع به خودارضایی صحبت ...

در مورد بچه مشکلی نداره این کار اسمش خودارضایی نیست مادرا اشتباه میکنن باید راهنمایی بشن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

در مورد بچه مشکلی نداره این کار اسمش خودارضایی نیست مادرا اشتباه میکنن باید راهنمایی بشن

خود همین کلمه خودارضایی باعث میشه کلی کم سن وسال اینجا کنجکاو این مسایل بشن

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
@نی_نی_یار_5 میشه لطفا این تاپیک تعطیل کنید. یعنی چی که انقد راجع به خودارضایی صحبت میکنن.نی نی یار ...

توازاین بچه ها فضول تو مدرسه بودی ک سری می‌رفتی همه چیو لو می‌دادی چ ربطی داره بچه های الان ماشالا همه چی سر درمیان اینجور تاپیک هارو باید راهنمایی کرد دیدی ک نی نی یارم چجور از خجالتت دراومد