2777
2789

دخترم یکسالشه از هشت ماهگی روی سینم میخوابید در حالی که خودشو عقب وجلو میکرد و این شد یه عادت براش و فقط موقع خواب اینکارو میکرد دو سه دیقه و میخوابید

بعد چند وقت در بیداری و تو حالت نشسته هم دیدم اینکارو میکنه و الان شده یه عادت براش قرمز میشه عرق میکنه واقعا خیلی نگرانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنی آخه چیزی نمیدونه که شما سریع از اون کار حواسش پرت کن باهاش بازی کن

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   

بچها حتا موقعی ک نوزادن همه چیزو درک میکنن باید شما و همسرتون حواستون باشه اونجور مواقع ...تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک حواسشو پرت کنی وقتی خاست شروع کنه ب اینکار و اینکه فقط یه تقلید میتونه باشه اونا هیچ حسی ندارن

بیا تاپیک من درباره ش گذاشتم

قبلا عضو سایت بودم، کاربر جدید نیستم😉🌱 یِ دختر مهربون که عاشق خُداست🫀در تلاشم به معبودم برسم🌛خدا میگه ما انسان را در رنج آفریدیم یعنی همه‌مون بدون استثنا امتحان میشیم🙃🪐 امتحان میشیم تا روحمون بزرگ بشه:) که بتونیم معبود و درک کنیم🦋خدایا من میمیرم برات‌...💕‌‌ عشقم اِم🩹🤍
به نظر شما خودارضاییه یا خارش یا عفونت داره؟

اگه خارش باشه خب با دست هم میخارونه 

اگه عفونت باشه هم که ترشح عفونت مشخصه متفاوته

اگه میخوای مطمین شی

اول ببرش دکتر زنان معاینه کنه اگه گف عفونت نیس حتما حتما ببرش روان شناس کودک 

حتما میبرمش شما تجربه ای دارین؟چقد طول میکشه از سرش بیفته؟

من تجربه ای ندارم بصورت شخصی

اما در این باره یکی از اساتیدمون برامون صحبت کردن و یه سری مطالب خوندم

درمورد روش درمان و مدت زمان درمان نظری ندارم حتما باید با کمک روانشناس کودک به درمانش اقدام کنی