2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قزات له مالم دلکم گیانا بقوربانت بم چاوت شین هناسکم

معنیشم بگوووو مرسی🥰🥰😘

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
درد و لِم. باوانکم. دِلَکم.هرچی کَسَکَم

معنیشم بگو 

چقد اخه این کردا دلبرن🥰😘

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
نفسم قلب من  جان من  قربونت برم همه کس منی جیگر من

چقد قشنگین اخه شما مرسیییی🥰😘

درد ب جونم قلبم، جانم، قربانت برم، چشم درخشانم، نفسم

مرسی عزیزم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز