2777
2789
کردنیستم ولی خیلی دوست دارم همسرم کردباشه،کردکردستان❤😂

پسرهای کرد قشنگن

با معرفت و غیرتی هستن

ولی خانمهاشون زیاد قشنگ نیستن

انشالله به ارزوت برسی

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فارسیشو بگو تا ما ترجمه کنیم😕 مثلا هه‌ناسه‌کم دلکم گیانه‌کم  قه‌زات لیم هه‌رچی که‌سمی ...

خب معنیشم بگو 🥰

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
پسرهای کرد قشنگن  با معرفت و غیرتی هستن ولی خانمهاشون زیاد قشنگ نیستن انشالله به ارزوت بر ...

مرسی عزیزم ولی دختراشونم خوشگلنا،البته من به شخصه به خاطرغیرتی بودنشون خوشم میاد،ان شالله شماهم همیشه خوشبخت باشی❤

خو همه اشتباه مکنن الان جدیدن همه میگن بنویسیم کورد خودمم کوردم اینو دوس دارم

اره کُرد انگار کَرد خونده میشه. اما کورد که نوشته شه درست خونده میشه

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
پسرهای کرد قشنگن  با معرفت و غیرتی هستن ولی خانمهاشون زیاد قشنگ نیستن انشالله به ارزوت بر ...

والا من تعربف از خود نباشه خیییلی خو‌شگلم.زنای کورد از خوشگلی معروفن

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
والا من تعربف از خود نباشه خیییلی خو‌شگلم.زنای کورد از خوشگلی معروفن

باشه

من نظر خودم رو‌گفتم

دوسال تو مریوان شهرک موسک و کوثر زندگی کردم

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
2790
2778
2791
2779
2792