2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 29 پست
کاملآ درکت میکنم خیلی سخته 😂  انشاالله که مثبته

جالبیش اینجاست یه پسر یه ساله دارم و اینقدر عجولم🤪😅

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو دادم اصلا کیست و هیچ چی ندارم هیچ مشکلی فقط یکم تنبللی تخمدان دارم قبلا سابقه زود زود شدن داشتم ...

پس احتمالا از همونه، منم تنبلی تخمدان داشتم بعد یه مدت خیلی پریود میشدم ،مثلا دو ماه پشت هم پریود بودم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ یه مدت هم اینجوری دو ماه یه بار میشدم

خیلی قاطی پاتی بود

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
جالبیش اینجاست یه پسر یه ساله دارم و اینقدر عجولم🤪😅

خوبه دیگه انشاالله مثبته با هم بزرگشون میکنی 

واسه منم دعا کن خدا یه پسر سالم و صالح بهم بده

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
خوبه دیگه انشاالله مثبته با هم بزرگشون میکنی  واسه منم دعا کن خدا یه پسر سالم و صالح بهم بده

ایشالله عزیزمم خدا بهت یه پسر گل بده به زودی❤❤

ایشالله عزیزمم خدا بهت یه پسر گل بده به زودی❤❤

ممنون عزیزم 😍 

انشاالله دامن همه‌ی منتظرا امسال سبز بشه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نه ندارم . شما بی بی چک زدی؟

منم هیچ علائم دیگه ای ندارم

نزدم میخوره تو‌ذوقم🤦‍♀️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
دکتر رفتی درمان شد یا اصلا دکتر نرفتی

دکتر رفتم بهم قرص داد، منظم شد

منم هیچ علائم دیگه ای ندارم نزدم میخوره تو‌ذوقم🤦‍♀️

اره نزن ، من امروز صبح زدم منفی شد خورد تو ذوقم

اره نزن ، من امروز صبح زدم منفی شد خورد تو ذوقم

عه

چی بگم هر چی خیره همون بشه

من که نزدم گفتم ۱۷ ام نشدم میزنم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
عه چی بگم هر چی خیره همون بشه من که نزدم گفتم ۱۷ ام نشدم میزنم

خوب میکنی

ایشالله برا شما هم همینطور

خوب میکنی ایشالله برا شما هم همینطور

فردا موعدمه

دعا کن نشم☹️☹️☹️☹️

فردا موعدمه دعا کن نشم☹️☹️☹️☹️

ایشالله نمیشی