2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی و بی بی چک

356 بازدید | 29 پست

سلام خوبین؟

میگم من ۷ روز دیگه موعد پریودم هست و اینکه دیروز و امروز یکم لکه بینی داشتم که خیلی سبک بود فکر کردم شروع پریوده ولی دیدم که قطع شده. حدس میزنم خونریزی لانه گزینی بوده؟ممکنه؟ چون اقدام به بارداری داشتم

و اینکه بعد از لانه گزینی بی بی چک بزنم نشون میده؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجله نکن صبر کن تا موعدت

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
سلام عزیزم  اره درسته لانه گزینی هستش ولی بی بی چک بعد از لانه گزینی بارداری بودن رو تشخیص نمی ...

مرسی عزیزمم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
عجله نکن صبر کن تا موعدت

اگه بتونم صبر کنم خوبه😅

دقییییقا مث من😐

هفدهم آبان موعدمه 

یازدهم شدم

دو روز لک دیدم 

بعدش قطع شد

نگرانم 

علائم دیگه تو داری؟؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بزار بعد موعد پریود بزن من ۱۷ روزه عقب انداختم بی بی چک هر چی میزنم منفی اصلا هم علایم پریود ندارم البته پریودم نامنظم ولی نه در این حد گاهی زود زود میشم گاهی دیر دیر وای ۱۷ روز سابقه نداشته گاهی سوزش سر معلول حالت تهوع دارم با یکم سینه درد

بزار از موعد پریودیت بگذره اگه نشدی بی بی بزن

باشه عزیزم مرسی

احتمالش زیاده لانه گزینی باشه  اره بی بی بزن هاله میندازه

خداکنههه

بزار بعد موعد پریود بزن من ۱۷ روزه عقب انداختم بی بی چک هر چی میزنم منفی اصلا هم علایم پریود ندارم ا ...

وای چ سخته اینجوری

ببین ازمایش هم دادی؟

اگه بتونم صبر کنم خوبه😅

کاملآ درکت میکنم خیلی سخته 😂 

انشاالله که مثبته 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
دقییییقا مث من😐 هفدهم آبان موعدمه  یازدهم شدم دو روز لک دیدم  بعدش قطع شد نگرانم&nbs ...

نه ندارم .

شما بی بی چک زدی؟