2777
2789
عنوان

میترسم بخوابم😐

168 بازدید | 16 پست

و خواب بد ببینم🥲

دوشبه پشت سر هم کابوس میبینم

بزور خودمو نگه داشتم ک نخوابم از ترس کابوس

واقعا خواب راحت نعمتیه ک باید قدرشو بیشتر بدونیم

و کافیست که پرودگارت نگهبان و کارساز باشد😍🌱

عزیزم یه قاشق شربت استامینوفن بخور یا گل گاوزبان دم کن بخور . 😕😕

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره بخدا..بعضیا همچین سرشونو میزارن رو بالشت میخوابن..راااااحت..

حالا مااااا عین جغد بیداریم فقط😑منم بعصی وقتا کابوس میبینم انقد صبا اعصابم خورد میشه بعصی وقتام میترسم🤦🏻‍♀️

عزیزم شبت خوابیدنی ذهنتو آزاد بزار به هیچی فکر نکن مثبت فکر کن همیشه یدونه هم آیت الکرسی بخون  ...

اره شام میخورم کلا وقتی اضطراب یا استرس داشته باشم کابوس میبینم

و کافیست که پرودگارت نگهبان و کارساز باشد😍🌱
اره شام میخورم کلا وقتی اضطراب یا استرس داشته باشم کابوس میبینم

لامصب شام اصلا برای خودش یه کابوسه اگه اضافه وزن داشته باشی بالای هشت کیلو باشی شبا به مغزت فشار میاد بدن سنگین میشع و کابوس میبینی جدا از این آیت الکرسی یادت نره آروم میشه و این ک پنج بار نفس عمیقی ک قشنگ شکمت بچسبه به کمرت بکش 

بخدا هرشب میخونم ولی بعضی شبا ....😔

باوضو بخاب شب غذای سبک بخور حجامت کن شاید خونت غلیظ شده

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله