2789

حتما میخای پسر بشه هه

نه کسی سراغ نداره

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا ۹۰درصد احتمال داره

چرا واقعا؟ پس چرا من فقط یه دونه بچه میخوام اونم فقط یه دونه دختر؟ پسر چیه مگه که همه پسر میخوان؟😑

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤
چرا واقعا؟ پس چرا من فقط یه دونه بچه میخوام اونم فقط یه دونه دختر؟ پسر چیه مگه که همه پسر میخوان؟😑

والا همین الان امار ازدواجیای پسر دوبرابر دختره به جایی میرسه که انقدر دختر کم میشه هر کدوم سه چهارتا شوهر کنن متل قدیس بپرستنشون صبر کن تو😂

من نیشابوری نیستم

ولی اصولا هر کسی دلش بخواد بچه ش پسر یا دختر باشه کاملا به خودش ربط داره

حتی روایت هست از ائمه راجب تعیین جنسیت سوال میشده و اونها هم راهنمایی میکردن

الان تو نت راهکارهای زیادی هست چه برای دختر چه پسر

فکر نمیکنم دکترها چیز اضافه تری بگن

نهایتا کمکت کنن روز تخمک گذاری رو پیدا کنی که اگه پسر بخوای همون روز اگه دختر بخوای قبلش اقدام کنی

اگه دکتر طب سنتی یا ازین عطارای قدیمی پیدا کنی هم خوبه بهت جوشونده های با طبع سرد یا گرم میدن

🌷
والا همین الان امار ازدواجیای پسر دوبرابر دختره به جایی میرسه که انقدر دختر کم میشه هر کدوم سه چهارت ...

نگاه واقعا برام سواله تا میگی چرا پسر میخوای سریع با یه گارد خاصی میگن خب هرکسی یا جنس رو بیشتر دوس داره ولی واقعا این دوس داشتن نیس یه جورایی پیروی از عقاید کورکرانه پیشینیانه واقعا کی میخوان مردممون دست بردارن؟ اصلا نمیتونم زنایی که پسر دوس دارن رو درک کنم بیچاره ها دختر مونسه فردا پیری و کوریتون عروس نگاتونم نمیکنه

نگاه واقعا برام سواله تا میگی چرا پسر میخوای سریع با یه گارد خاصی میگن خب هرکسی یا جنس رو بیشتر دوس ...

تو به فشارایی که جامعه به زنا میاره دقت کن تو جامعه ایران که زنا حقو حقوق اجتماعیشون نصف مردا هم نیست حتی نمیتونن لباس تنشون به اختیار انتخاب کنن همه چیشون اجباریه من حق میدم بخدا

تو به فشارایی که جامعه به زنا میاره دقت کن تو جامعه ایران که زنا حقو حقوق اجتماعیشون نصف مردا هم نیس ...

نه من حق نمیدم این پاک کردن صورت مسئله هس

حتما میخای پسر بشه هه نه کسی سراغ نداره

خب چ عیبی داره.... 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
تو به فشارایی که جامعه به زنا میاره دقت کن تو جامعه ایران که زنا حقو حقوق اجتماعیشون نصف مردا هم نیس ...

تربیت مهمه عزیزم.. دخترای پر قدرت تریبت کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی