2777
2789
عنوان

قهرم داریم طلاق توافقی میگیرم

271 بازدید | 18 پست

اصلا نمیدونم دعوامون چطور شد باور کنید اصلا فکرشم نمیکردم بخوایم طلاق بگیریم الان همسرم هی‌میره به مردم الکی‌میگه فلانی یعنی من اره اینکاررو می‌کرده اونکارارو می‌کرد بد منو میگه بعدش رفته بودیم جهیزیه بیاریم‌من‌نرفته بودما بهم میگفتن لباس زیرامو پاره کرده بودن گزاشته بودن تو نایلون ۴ ۵ تا مرد نامحرم اون لباس‌زیرارو‌میدید همینجوری‌گزاشته بودن وسط خونه فقط دعا دعا میکنم همسرم‌پشیمون شه چون‌همیشه اولاش جوگیر میشه بعدش پشیمون بیاد دنبالم به هرحال بیادم با ریش سفید اینا میاد جلو اون همه آدم بگم زن بد رو طلاق میدن اون موقع ک میفرستی بد منو میگفتی باید فکر اینجاها هم بودی و اینکه بگم وقتی لباس زیرامو گزاشته بودی مرد نامحرم ببینه اون موقع تو غیرتت تموم شد و این زندگیو تمومش کردی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش سر چیزای الکی همسرم انتظار داشت هیچ‌جا نرم و تو خونه اسیر باشم فقط هر فوشو بی احترامی کتک هم زد ...

ببخشید ولی دلت به چیش خوشه که میخوای برگردی،؟

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
خخخ نگفتم ک میخوام برم گفتم دعا دعا میکنم‌پشیمون شه بیاد دنبالم غرورشو جلو اون همه آدم بشکنم 

اره خب حق داری ولی بهترین راه برات همبن طلاق توافقیه .....من خدا خدا میکنم شوهرم به توافقی راضی شه.....حوصله داری عمرو زندگیتو تو دادگاه واینا عدر بدی؟

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
اره خب حق داری ولی بهترین راه برات همبن طلاق توافقیه .....من خدا خدا میکنم شوهرم به توافقی راضی شه.. ...

ن بابا کی حوصله داره ما توخونه امضا اینا کردیم پیش شورا میگم امکانش هست تو دادگاه پشیمون شد طلاق نده دادگاه هم نده؟؟