2777
2789
دلم آرامش میخواد محبت همسرم  و اینکه خیانت نکنه خستم شدیدا خسته ام😔

الهی بگردم😔واقعا خیانت خیلی بده خیلی.تنها کاری که از دستم برمیاد اینه که دعا کنم زودتر مشکلتون حل بشه❤️

الهی بمیرم برای شما😢مطمینم جای فرشته آسمانیتون خوبه و وقتی میبینه مادرش قوی هستش بهتون افتخار میکنه ...

خدانکنه عزیزم

میدونی خیلی دلم پره ،شوهرم خیلی حرف میزنه باهام تا کنار بیام ولی نمیتونم  

با کوچیک ترین چیز یادش میوفتم و گریه میکنم

نمیدونم چیکار کنم

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم😔واقعا خیانت خیلی بده خیلی.تنها کاری که از دستم برمیاد اینه که دعا کنم زودتر مشکلتون حل ب ...

عزیزم ممنون ازینکه دعام میکنی و همینکه میدونی خیانت دیدن چقدر عذاب اوره خودش کلیی ممنونم

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖
خدانکنه عزیزم میدونی خیلی دلم پره ،شوهرم خیلی حرف میزنه باهام تا کنار بیام ولی نمیتونم     ...

خداروشکر که همسرتون انقدر کنارتون هستش انشالله که سلامت باشند❤️درسته خیلی سخته ولی باید قوی باشید و باهاش کنار بیایید و میدونم که به حرف سادست ولی چاره ای نداریم باید با مشکلات کنار بیاییم🙂✨

😂دیگه باید زد دیگه چاره ای نیست

بله😂حالا که همه گفتن منم بگم که امروز برای نیم ساعت رفتم بیرون و فکر کنم سه نفر بهم تیکه انداختن بخاطر قدم دیگه عصبی شدم اومدم خونه خیلی حالم گرفته شد🙄😢

😂منم مثله توعم ازین به بعد اگر کسی به قدت تیکه انداخت،بهش بگو غصه نخور مینیبوس توعم یه روز اتوبوس م ...

واییی عالی بود چشم حتما یادم میمونه😂شما قدت چنده؟