2777
2789

دلم برای پسرم تنگ شده

همش دارم فک میکنم اگ پیشم میموند الان چند وقتش بود و چیکار میکرد

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
چقدر بد ناراحت شدم😢نمیدونم چی بگم فقط در همین حد که رو پاهای خودت وایسا و قوی باش عزیزم❤️

ممنون از دلگرمیتر❤❤❤

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم بده  با همه قهرم  به همه فحش دادم و دعوا کردم  دیگه کسی برام نمونده

الهی بمیرم🙃عیبی نداره سعی کن آروم باشی بعدش هم سعی کن با افرادی که برات خیلی مهم هستن صحبت کنی.امیدوارم که رفع بشه❤️

الهی بگردم😢امیدوارم دلتنگیت رفع بشه عزیزم❤️

واااای اگه بگم همین الان عشقم پیام داد باور میکنی؟😂 یک هفتس از هم بیخبریم بخاطره اینکه من درس میخونم .از صبح منتظرم پیام بده پیام نمیداااااد . همین الان پیام داد😍😘

تیکر رسیدن به عشقمه☺
دلم برای پسرم تنگ شده همش دارم فک میکنم اگ پیشم میموند الان چند وقتش بود و چیکار میکرد

الهی بمیرم برای شما😢مطمینم جای فرشته آسمانیتون خوبه و وقتی میبینه مادرش قوی هستش بهتون افتخار میکنه✨❤️

واااای اگه بگم همین الان عشقم پیام داد باور میکنی؟😂 یک هفتس از هم بیخبریم بخاطره اینکه من درس میخون ...

ای جان دلمممم😍کلی ذوق کردم😁🥰خداروشکر عزیزم❤️پا قدم من بود به تاپیک😁