2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی!؟خیلی خوشحال شدم و انرژی گرفتم😍اتفاقا وزنم هم برای مدل شدن خوبه😌😂

اره ، تو کشورایه دیگه قدایه بالایه 170 رو تست میگیرن برایه مدلینگ ، بعد تو ایران مسخره میکنن 😐من که بعضی وقتا میمونم که حرصه چیو بخورم واقعا😂کلا ما دخترا انگار مشکل زیاد داریم

اره ، تو کشورایه دیگه قدایه بالایه 170 رو تست میگیرن برایه مدلینگ ، بعد تو ایران مسخره میکنن 😐من که ...

دقیقا مخصوصا تو هلند که قد همه بالای ۱۷۰ هستش ولی تو ایران متاسفانه فکر میکنن اگر تیکه بندازن مثلا خیلی باکلاس و بامزن🙄😐دقیقا منم بعضی وقتا سر چیزای بیخودی حرص میخورم😂

دقیقا مخصوصا تو هلند که قد همه بالای ۱۷۰ هستش ولی تو ایران متاسفانه فکر میکنن اگر تیکه بندازن مثلا خ ...

حرص نخور ، لذت ببر از چیزی که هستی ، قدع تورو خیلیا ارزوشو دارن

خداروشکر که همسرتون انقدر کنارتون هستش انشالله که سلامت باشند❤️درسته خیلی سخته ولی باید قوی باشید و ...

ممنونم عزیزدلم بابت مهربونیا و دل پاکت

امیدوارم برای هممون انقد روزا و لحظه های خوب پیش بیاد ک هرچی غمه رو فراموش کنیم  

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم