2777
2789
عنوان

بنظرتون اگر کسی خودکشی کنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 38 پست
میتونی فقط به این فکر میکنم که شوهر نم ایندفع هرکی اومد خواستگاریم واقعا خدا منو نمیبینه اصلا هرخو ...

اینم یه اشتباه دیگه...

بخاطر فرار بخوای ازدواج کنی ممکنه گیر آدم بدتری بیفتی

باور کن درس بخونی هرچقدرم سخت باشه بری دانشگاه اوضاع بهتر میشه

فقط یه رشته قبول شو بخون

حضوری هم بشه دیگه عالی میشه

نه خودکشی راه درستیه نه ازدواج

Got nothing to say 

اینم یه اشتباه دیگه... بخاطر فرار بخوای ازدواج کنی ممکنه گیر آدم بدتری بیفتی باور کن درس بخونی هرچ ...

تو دانشگاه میری؟

سخت آدم قبول میشه؟

من هیچی واسه کنکور نخوندم درس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دانشگاه میری؟ سخت آدم قبول میشه؟ من هیچی واسه کنکور نخوندم درس 

اره امسال از سراسری زبان قبول شدم

یعنی انقدرررر شرایط واسم تغییر کرده

مثلا واسه زبان باید در حدی باشه دینی عربی زبان و ادبیات رو بالا پنجاه بزنی

زبان تخصصی هم هرچی بیشتر بهتر

از الان یه درس انتخاب کن واسش بخون

انسانی هم که می‌خونی بنظرم زبان خارجی بتونی برسونی

Got nothing to say 

اره امسال از سراسری زبان قبول شدم یعنی انقدرررر شرایط واسم تغییر کرده مثلا واسه زبان باید در حدی ب ...

من از اول کلاس زبان جدا نرفتم میترسم قبول نشم

تو کلاس جدا میرفتی؟

میشه برنامه تو بگی درسای ۱۲رو خوندی فقط یا چی؟

من از اول کلاس زبان جدا نرفتم میترسم قبول نشم تو کلاس جدا میرفتی؟ میشه برنامه تو بگی درسای ۱۲رو خو ...

منم نرفتم ولی واسه دبیرستان کامل بلد بودم.

بعدشم خودم از فیلم و انیمیشن یکم بیشتر بلد بودم

راستش یه مدت اومدم از درسای دوازدهم مرور کردم، روزی ۹ ساعت 

کم خوندم واقعا هم شانس آوردم قبول شدم

تا میتونی بخون

اولم از درسای سالی شروع کن که بیشتر یادته ، بخون تست بزن بعد برو واسه درس های سال بعد

Got nothing to say 

من هم اوضاع گندی خیلی گند انقدر که پارسال دیگه تصمیم گرفتم تموم کنم نشد ۳ بار خودکشی نا موفق 

از هیج وس داخل خانواده حس خوبی ندارم فقط الکی ول سوز هم هستیم نفهمیدم بچگی چی هست جوانی چی هست 

فقط دنبال مسخره بازی دو نفر آدم به درد نخور والدین رو میگم 

دو نفری که هیچ حسی به هم نداشتن فقط برای فرار از خانوده ازدواج کردن آخه یکی نیست بگه چرا ۴ تا بچه 

لحظه ای نیست به مرگ فکر نکنم فقط دلم میخواد این زندگی تموم شه راحت شم 😔😔

به نام خدا   سلام عزیزم  اگه میخوای به موفقیت در هر زمینه ای چه پول و ثروت ،چه داشتن روابط خوب و عالی، چه سلامتی ،چه اعتماد به نفس و عزت نفس  برسی و مشکلاتت رو هرچی که هست حل کنی ،بدون قضاوت و مقاومت و بهانه جویی، برو سایت عباس منش دات  کام  عضویت دراین سایت هیچ هزینه ای نداره ،در ضمن شما حتی بدون عضویت هم میتونی از این سایت بینظیر استفاده کنی،این یک پست تبلیغاتی  برای این سایت نیست، من فردی مستقل هستم که فقط اومدم  اینجا  به شما راه حل مشکلاتت رو نشون بدم و شما رو به سمت خوشبختی هدایت کنم. بدون اتلاف وقت و بهانه جویی و تنبلی و مقاومت  این سایت رو برو

آدرس سایت    https://abasmanesh.com/fa/