2777
2789
عنوان

بنظرتون اگر کسی خودکشی کنه....

632 بازدید | 38 پست

خودکشی کنه بعد از مرگش اطرافیانش پشیمون میشن؟بنظرتون مثلا اطرافیانش باخودشون میگن کاش اونجا اونموقع فلان ساعت باهاش درست حرف میزدم؟بنظرتون دلشون تنگ میشه واسه کسی که خودشو کشته؟بنظرتون حس عذاب وجدان میگیرن؟

بنظرتون زندگیشون مختل نمیشه غمگین نمیشه میتونن تحمل کنن؟چه واکنش هایی نشون میدن؟بنظرتون کسی که به فکر خودکشی هستش اصلا زندس؟بنظرتون فقط دو قطبی ها و افسرده ها به خودکشی فکر میکنن؟

بنظرتون واکنش خدا چجور میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم همه ی اونایی که میگی بعدازخاکسپاری برمیگردن سرزندگیشون دوروزبعدش انگاریه روزی توزندگیشون بودی .اونی که این وسط حیف میشه عمربربادرفته ی توئه

کاربری ۳ساله م بخاطربرق کوفتی تعلیق شد .مرسی آزادی بیان
حس میکنم خیلی لذت بخشه واسم وقتی پشیمونیشون رو ببینم

تاحالا انتقام نگرفتی که ببینی میارزه به هزارتا پشیمونیشون😂

ولی بیخیال بهتره اصلا خودتو درگیر نکنی از ی عده از آدما فقط فاصله بگیر و فقط به چیزای مثبت فکر کن❤

اتفاقا یه سری شنیدم 

چند تا از فامیل هامون خواهرن ...

دو تا شون دعواشون میشه با هم یکی خودکشی میکنه میبرنش بیمارستان و اینا 

اون یکی خواهرش هم که باهاش دعوا کرده خودکشی میکنه 

ولی خداروشکر هر دو زنده موندن و الان زندن 

هیچوقت هیچوقت همچین کاری نکن شما ولی ..اینا واقعا خدا رحم کرده ،نمیدونم چی بگم ،خیلی شانس آوردن که زنده موندن ..

اللخصوص برای پشیمون شدن بقیه  اگر کسی همچین کاری بخواد بکنه واقعا خیلی مسخره هست..

.

از منی که قبلا خودکشی کرده به تو نصیحت 

زمان مرگ ادما از قبل تعیین شده تا وقتی اون روز نرسه شما نمیمیری خودکشی هم بکنی فقط اعضای بدنت عملکردشون مختل میشه و بیشتر به اطرافیانت وابسته میشی 

منم یه زمانی حس تورو داشتم