2777
2789

تا ی حدی طبیعیه

ما ادم بالغیم،بچه نیستیم ک تیرگی نباشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

منم‌میخوام‌بدونم😐

جنسیت فندوقم نمیدونم چیه همینجوری رنگ تیکرموصورتی گذاشتم😝😝😝برام دعاکنیدبارداری وزایمان خوبی داشته باشم😘کاربرتازه واردهم نیستم بالای چندسری منو ترکوندن🤔🤔🤔دیگه منونترکونیدا شماره پیدانمیکنم‌عضوبشم😄😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ی مدت خیلی روم تاثیر گذاشته بود 

ولی دیگ بیخیالش شدم...

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

۵۰ درصد ارثی هست اون ۵۰ درصد دیگه هم باید 

_ژیلت و تیغ نزنی

_ماسک بزنی(مثلا ماست و ابلیمو)

_کیسه بکش

هانیه هستم . ای کوووهِ نمکانی که تو تاپیک های خودم اِسکی میرید میفرمائید ؛ [ اوکی تو خوبی ]*😒*                                   باید عرض کنم : پَ نَ پَ فکر کردی تو خوبی لابد⁉️🤣😏😌✌
زشت دیده میشه🥲

خب؟اون چیزی ک طبیعیه  پس طبیعیه،زیبایی ب کسی بدهکار نیستیم ما زنا

اونایی ک تو اینستا و فیلما میبینی واقعی نیستن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
خب؟اون چیزی ک طبیعیه  پس طبیعیه،زیبایی ب کسی بدهکار نیستیم ما زنا اونایی ک تو اینستا و فیلما م ...

خدا لعنت کنه این فیلما رو از ادم توقع هلو سفید برفی دارن با این‌ک‌مال من زیاد سیاه نیس یه ذره تیرس میگ کرم بزن یا صابونی چیزی بره تیرگیاش

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی