2777
2789
خدا لعنت کنه این فیلما رو از ادم توقع هلو سفید برفی دارن با این‌ک‌مال من زیاد سیاه نیس یه ذره تیرس م ...

کی میگه کرم بزن؟

عزیزم اعتماد ب نفستو بیار بالا،ی تاپیک دارم در مورد جوش،نگاش کن،بازیگرا صورتشون پر جوشه،بعد دقت کن اینا چقدر کرم و ابرسان و صد کوفت استفاده میکنن صورتشون اینه،پولشون از صورتشون میاد این همه تو دید هستن،ما چی؟باور کن طبیعیه

بقیه جاها و تیرگی هم همینه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب؟اون چیزی ک طبیعیه  پس طبیعیه،زیبایی ب کسی بدهکار نیستیم ما زنا اونایی ک تو اینستا و فیلما م ...

افرین 

کاش همه ما خانومها به این درک برسیم 👍👍👍👍

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
کی میگه کرم بزن؟ عزیزم اعتماد ب نفستو بیار بالا،ی تاپیک دارم در مورد جوش،نگاش کن،بازیگرا صورتشون پر ...

واقعا هم طبیعیه

بخدا من بعد زایمان شکمم شده پر تَرک

ولی همسرم اینقدر میگه ترکات قشنگه و خوبه

منم دیگه واقعا باورم شده زشت نیست

نه بابا برا کسی نیس براخدم میگم سینگلم بابا🤣

وقتی ی چیزی رو ک طبیعیه میگی زشت دیده میشه برا بقیست خب،ی مقداریش طبیعیه ،اصلاااا فک نکن کامل باید سفید باشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
افرین  کاش همه ما خانومها به این درک برسیم 👍👍👍👍

من ک همه جا تلاش کردم ب خانما بگم

واقعا هم طبیعیه بخدا من بعد زایمان شکمم شده پر تَرک ولی همسرم اینقدر میگه ترکات قشنگه و خوبه منم ...

ولی ازبس بازیگرا و مدل خارجی رو هی کردن تو چشم زنا فک میکنن غیر طبیعی ان

ادریانا لیما دو تا بچه داره شکمش صافه صافه ولی طبیعی نیست

این ک بعد زایمان شکمت بزرگ بمونه ترک داشته باشه سینه ها افتاده شن و...همه طبیعیه