2777
2789
عنوان

۵ساشه فقط😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6322 بازدید | 160 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که نمیدونم.خانمه گفته دختره ۵سالم گفته وقتی با با میری تو اتاق میدونم چه میکنی و با جزییات کا ...

جلل الخالق!  آیا این بچه علم غیب داشته یا پدرومادر منگل؟🤔🤔🤔 بچه بهش الهام نشده که‌.یه چی دیده دیگه.بچه ی من همسن اونه میگه تو بامن بخواب بابا بره با مامان خودش بخوابه🤒😅

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

میشه یکی استارترشو تگ کنههه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

حالا مهم اینه که دختره با جزئیات میدونه و این باعث بلوغ زود رس میشه و مادره میخنده😑

خب باید فهمید‌دختره از کجا با جزییات میدونه مگ‌میشه 😐😐

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

خواهش میکنم اینجور تاپیک هارو کامنت نذارید اصلا.

به شرفم قسم همش دروغه.

فقط دارن با احساسات ماها بازی میکنن..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

استاتر به نظرم قفل کن و دربارش حرف نزن  از یه طرف ممنوعه از یه طرف هم تأثیر خوبی نداره

بنظرم همینا که دارن میخندن بفهمن چه فاجعه ای هست کافیه.من ی دختر ۷ساله و ی پسر ۵ساله دارم بخدا بهش فکر کردم تنم لرزید چطور میخندن

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 

من تاپیک رو ندیدم ولی قطعا مادره از اون زن هااییه (حیف کلمه خانم بود که براش استفاده کنم) که عقلشون از پایین تنه بالاتر قد نمیده!

نفرت دارم از این زن ها!

همش حرفای جنسی، شوخی های جنسی، جوک های جنسی

حال آدمو به هم می زنن!

حالا مهم اینه که دختره با جزئیات میدونه و این باعث بلوغ زود رس میشه و مادره میخنده😑

بخاطر اینکه( دور از جون یه عده )مادرلی سرزمینم بیسوادن شدن مادرای متجدد غرب زده که اصل ول کرد چسبیدن به فرع تازه ذوقم میکنن چون فک میکنن پچه اشون به قول خودشون روشن فکره...

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
فقط صفحه اول رو خوندم به نظرم عجیب بود پسرم روی یه بلندی ایستاده بود تو خونه همسایه رو دید زده بود ا ...

وای چشونه مردم 

واقعا رعایت نمیکنن من جات بودم ب پلیس زنگ میزدم بهش میگفتم 

بعد میرفتم ب زنه میگفتم 

تعجبم اینکه چطور نگفتی 

دقیقا👍👍

فداتتتتتت..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.