همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/ امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
من که باور نکردم...دیگ فوقش بچه ای هم ببینه فک میکنه دارن همو اذیت میکنن یا دعوا میگیرن اخه خوش میگذ ...
فقط صفحه اول رو خوندم به نظرم عجیب بود پسرم روی یه بلندی ایستاده بود تو خونه همسایه رو دید زده بود اونهام با پنجره باز راحت کارشون رو میکردن روان بچه به هم ریخته بود دائم تو نخ من و شوهرم بود یه بار کنار هم دراز کشیده بودیم با داد و بیداد اومد پتو رو کنار زد وگفت شما دارید لخت بازی میکنید کلی طول کشید تا از یادش رفت
اونایی که نمیدونم.خانمه گفته دختره ۵سالم گفته وقتی با با میری تو اتاق میدونم چه میکنی و با جزییات کا ...
وااای خنده نداره که... بچه ممکنه دچار بلوغ زود رس بشه، چه مادر بی فکری....
دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی) عاشق کشورمم💙افتخار میکنم که دختر روستام🕊 یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
فقط صفحه اول رو خوندم به نظرم عجیب بود پسرم روی یه بلندی ایستاده بود تو خونه همسایه رو دید زده بود ا ...
شطططططططط😐🤣نمیدونم بخندم یا گریع کنم😐
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...