من 9هفته بودم همه چی عالی بود بارداری دومم بود.. یکم لکه بینی از چندروز قبل داشتم ک با شیاف پروژسترون تموم شد.. امروز یهو تو گوشی شوهرم متوجه خیانت همسرم شدم همون لحظه ب خونریزی افتادم و چیزی دفع شد.. 😞 دلم برای پسر 4سالم ک از ذوق این نی نی هرروز خوشحال بود میسوزه.. دیروز بهم گف تو بهتربن مامان دنیایی ک برام نی نی آوردی.. الان بگم ببخشید پسرم نتونستم امانت نگه دار خوبی باشم.. فضولی کردم.. شوکه شدم.. نموند.. 😞
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من نگرفتم الان باید نارحت سقط باشی یا خیانت انگار بیشتر نارحت سقط هستی. اگرم خیانتی بوده ک ب نفعت هست اون طفل معصوم سقط شده وگرنه کل بارداریت باید عم و عصه میشده