2777
2789

من 9هفته بودم همه چی عالی بود بارداری دومم بود.. یکم لکه بینی از چندروز قبل داشتم ک با شیاف پروژسترون تموم شد.. امروز یهو تو گوشی شوهرم متوجه خیانت همسرم شدم همون لحظه ب خونریزی افتادم و چیزی دفع شد.. 😞 دلم برای پسر 4سالم ک از ذوق این نی نی هرروز خوشحال بود میسوزه.. دیروز بهم گف تو بهتربن مامان دنیایی ک برام نی نی آوردی.. الان بگم ببخشید پسرم نتونستم امانت نگه دار خوبی باشم.. فضولی کردم.. شوکه شدم.. نموند.. 😞

مطمعنی سقط شد... برو سونـ

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

آخی طفلک دوتا نی‌نی‌ها 💔

مطمئنی خیانته فقط شماره دیدی یا پیام و عکس 

اگه فقط شماره‌ست زود قضاوت نکن 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسمت نبوده دنیا بیاد عزیزم..وگرنه عروس ما خبر مرگ شوهرشو شنید بچه اش سقط نشد

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

بله قطعا

منم دو روز تمام گریه میکردم

فرداش ب خونریزی افتادم

ولی عزیزم

میدونم ناراحتی

ولی اگر شوهرت خیانت کرده

شاید اتفاقی ک افتاده لطف خدا بوده 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بله قطعا منم دو روز تمام گریه میکردم فرداش ب خونریزی افتادم ولی عزیزم میدونم ناراحتی ولی اگر شو ...

تازه بعد تولد بچع اولم افسردگیم درمان شذه بود.. و واقعا میخاستم زندگی کنم.. دلم برا پسرم میسوزه.. شوهرم مبگه در حد چت بوده.. خیلی وقت پیش

من نگرفتم الان باید نارحت سقط باشی یا خیانت انگار بیشتر نارحت سقط هستی. اگرم خیانتی بوده ک ب نفعت هس ...

انقد ک ناراحت دل پسرمم ناراحت خیانت نیستم.. من میترسم طلاق بگیرم بچم آسیب ببینه.. 

قسمت نبوده دنیا بیاد عزیزم..وگرنه عروس ما خبر مرگ شوهرشو شنید بچه اش سقط نشد

اره.. بارداری اولم باهمه جنبو جوش و تقلام بچه قشنگ موند.. ولی این بایک شوک در جا خونریزی

آخی طفلک دوتا نی‌نی‌ها 💔 مطمئنی خیانته فقط شماره دیدی یا پیام و عکس  اگه فقط شماره‌ست زود قض ...

تو ربات های دوست یابی مشخصات داده بود مجرد و یک جمله "که فقط دوست دارم با کسی باشم همین" این جمله چنان بهمم ریخت ک یهو انگار سطل خون پاشیدن