2777
2789

بیاید از رفتار هایی بگیم که باعث مییشن فرد مودب و مهربانی باشیم

خاص باشیم و بقیه به خوبی ازمون یاد کنن

یا کلا از اداب اجتماعی که فکر میکنید خیلی مهمن

یا حتی رفتار و نوع لباس در مکان های مختلف مثل مهمانی،عروسی ،دانشگاه ،مدرسه ،مطب دکتر و...

اگه کسی را هم میشناسید که چنین شخصیتی داره بگید 

اینجوری باعث میشه از تجربیات هم استفاده کنیم و به رشد شخصی خودمون هم کمک میکنه

بگین

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم چندتا بگم...

۱.همیشه با لباس تمیز بیرون برید ،نگید میخوام برم زود میام بعد لباسما میشورم ،یا اینکه بدنم بو میده لباسم بو بر میداره

هیچ چیز بدتر این نیست که بری بیرون و کسی بوی عرق بده

درس بخون

درس 

درس 

درس 

درس 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

هرکاری میکنی فقط تظاهر به چیزی که نیستی نکن 

نمیدونی نقش بازی کردن تا چه حد میتونه شخصیت آدمو پایین بیاره 

همه هم میفهمن داری نقش بازی میکنی و این چیزی که نشون میدی خود واقعیت نیست

۲.همیشه با بچه ها مهربون باشیم 

من زیاد دیدم که مثلا توی مهمونی ها به بچه ها اهمیت نمیدن یا درست جواب سلام بچه را نمیدن شاید بچه صداش اروم باشه ،به بچه ها توجه کنیم و اگه حرفی مسخوان بزنن با حوصله گوش بدیم

من که از کسانی که زیاد حرف میزنن بدم میاد 

زیاد حرف نزنیم و مثلا وقتی میریم مهمونی زیاد نخوریم 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

۳.به بزرگ تر ها احترام بزاریم اینا زیاد شنیدیم از بچگی اما شاید خیلی موقع ها یادمون رفته باشه

مثلا وقتی فردی پا به سن میزاره و ناتوان میشه باهاش بد برخورد نکنیم ،به عنوان یه موجود دست و پا گیر بهش نگاه نکنیم و باهاش مهربون باشیم

من خیلی سر سنگین و خوش اخلاقم همیشه لبخند ملیح دارم  کلا به موقع و به اندازه حرف میزنم.

مطالعه میکنم و تو هر زمینه‌ای تا حدودی حرف دارم.

کلاسای زیادی هست که رفتم و دوست دارم برم که یه جا بحث ازش میشه من استادشم.

آشپزیم خیلی خوبه.

مهربونم و کینه‌ای نیستم.

ولخرج نیستم و همیشه اهل پس‌اندازم و و وقتی خرج میکنم قشنگ  الگو و نمونه‌ی همه میشم.

به خودم میرسم و تر تمیزم و خوشبو.

الفاظ رکیکم که اکیدا ممنوع❌✂️

همیشه دیگه گل سرسبد مجلسیم که توش قرار میگیرم.

1.مرتب باشیم یه ته آرایش ک صورت رو مرتب نشون بده کافیه 

2.خوشبو باشید 

3.کم حرف بزنید بیشتر گوش کنید 

4.آروم و شمرده شمرده صحبت کنید

5.یه مساله رو خیلی کشش ندید اگه مقصرید یه بار بیشتر معذرت خواهی نکنید

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍