ما خونمون آپارتمانه و یه بچه ۵ ساله دارم که اکثرا تو خونه آرومه .مادرم ۳ تا بچه قد و نیم قد داره که فوق العاده شیطون و بی تربیت هستن .از دیشب اومدن من جنگ اعصاب دارم،یکیشون دستشویی میره ایستاده دستشویی میکنه نمیشوره،دستشویی بزرگ میکنه نمیشوره،اون یکیش فقط بدو بدو میکنه رو تختخوابم بپر بپر میکنن.تو پله ها هم مثل گاو بدو بدو و سر وصدا.پارکینگ اینقدر سر و صدا کردن همسایه اومد بهم گفت.الانم بهشون گفتم اینقدر سر و صدا نکنید دیدم مادرم قهر کرده کلی منو فوش داد که من میرم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بزار ناراحت بشه ،باید رعایت حال همسایه ها رو بکنید ،بخدا اینجوریم یه جور حق و ناسه آسایش مردمو رو از ...
من میتونم کنترک کنم
بچه های خالم هفت تا هستن همشون ی سال فرق بینیشون هس
وقتی میان خونه ما میبرمشون میزارم ی اتاق میگم هرکی صداکنه این امپولو بش میزنم تو خونه ی امپول بزرگ داریم میارم نشونشون میدم دیگمیشن فرشته جیکشونم در نمیاد