2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم از دست این مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 34 پست
تنیه! ولی بعد از ازدواج من مادرم حامله شد و ۳ تا بچه اورد.هر۳ تاشون پسرن

سرگرم تلویزیونشون کن.خوراکی بده بهشون بگو هر کس بچه خوبی باشه فردا میبرمش پارک حالا تا فردا خدا بزرگه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرگرم تلویزیونشون کن.خوراکی بده بهشون بگو هر کس بچه خوبی باشه فردا میبرمش پارک حالا تا فردا خدا بزرگ ...

بخدا کوه بردم ،پارک بردم، خوراکی خریدم.ولی اینقدر شلوغن ک نگو .بهشوندتو بگی مامانم گارد میگیره.دیگه اعصابم نمیکشه.دماغشو در میاره میماله ب فرش

بخدا کوه بردم ،پارک بردم، خوراکی خریدم.ولی اینقدر شلوغن ک نگو .بهشوندتو بگی مامانم گارد میگیره.دیگه ...

راهی نیست مجبوری تحمل کنی😂😂

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
بزار ناراحت بشه ،باید رعایت حال همسایه ها رو بکنید ،بخدا اینجوریم یه جور حق و ناسه آسایش مردمو رو از ...

من میتونم کنترک کنم

بچه های خالم هفت تا هستن همشون ی سال فرق بینیشون هس 

وقتی میان خونه ما میبرمشون میزارم ی اتاق میگم هرکی صداکنه این امپولو بش میزنم تو خونه ی امپول بزرگ داریم میارم نشونشون میدم دیگ‌میشن فرشته جیکشونم در نمیاد

تنیه! ولی بعد از ازدواج من مادرم حامله شد و ۳ تا بچه اورد.هر۳ تاشون پسرن

ببخشید میپرسما ولی مادرتون چن سالشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟