2777
2789
عنوان

تجربتون واسه تازه عروس ها

25688 بازدید | 113 پست

سلام.☺️ 

من چند ماهه ازدواج کردم، خوشحال میشم، از تجربیات خودتون بگین برام. چ اشتباهاتی کردین؟ چ رفتارهای درستی داشتین ک الان از انجام دادنشون راضی هستین؟ 😉

اگه قرار باشه یه جمله به یه تازه عروس بگی ک همیشه یادش بمونه چی میگی؟🤔 

بطور کلی چی یادش میدی؟ تو تمام مسائل، زندگی، مالی، بهداشتی،پیشرفت، زنان، خانه داری و... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود بچه دار نشو

رفت و امدت با همه ب اندازه باشه

خودمونی زیاد نشو با فامیل شوهرت.ولی احترام احترام احترام

تو زندگیتم‌بجاش گذشت داشته باش و بجاش حقتو بگیر

تنبلی نکن

نزار خونه زندگیت یکنواخت بشه

زن قلب خونس و مرد ستون.هواست به ستون خونت باشه و در هر شرایطی اولویتت ارامش خودت و همسرت باشه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

ارتباط خودتو با همه حفظ کن

زیاد گرم نگیر ولی با محبت باش

شوهرتو حلوا حلوا کن جلو خانواده شوهرت ک فک نکنن پسرشون مظلومه و تو اذیتش میکنی

تو تنهاییاتون هرکار میخای با شوهرت بکن ولی تو جمع باهاش شوخی نکن یا بهش نگو فلان چیزو بده من که فک نکنن تو یه سره پاتو انداختی روهم اونم شده کلفتت

🌟

هیچوقت مشکلات خانوادت رو پیش شوهرت نگو،چون بعدا سرکوفت میشه سر خودت،

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
استارت‌لطفا‌بگو مبل راحتی خریدی یا کلاسیک من‌عقدم‌کمکم‌کن موندم‌تو دوراهی تازه عروسی بیشتر تجربه دار ...

عزیزم ما هنوز مبل نخریدیم😐

ولی من یه مبل سبک مدرن میگیرم، راحت و کوچیک باشه. 

سبک چیدمان خونتون چجوریه؟ 

سخنرانی کلید مرد دکتر حبشی رو گوش بده .

واقعا مفیده.

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓

اجازه گاز استیل نخر نه روش نه بدنش😭

روی مبل ها و صندلی اای غذا خوری روکش بنداز روفرشی بنداز 

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

به هیچ وجه با خانواده همسر خودمونی نشو باهاشون درد دل نکن،با بچه هاشون هم زیاد گرم نگیر،هیچ وقت نذار پرده ی حرمت بین خودت و شوهرت شکسته بشه،همیشه پس انداز کن و به شوهرت نگو،بهش بگو تو باید يه مقدار مشخص پول تو جیبی بگیری که فقط برای خودته،هر جور که میخوای بشه زندگیت از همین الان پایشو داری میزنی،لازم نیست همیشه و همه جا صادق باشی