2777
2789
انشالله درست میشه

مرسی خوب شد 😂😂😂😂😐🌹🌼

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی 🌼🌹 ولی هنوزم چشمم درد میکنه 😐😂😂😂

از دست این خواهرا و برادرهای کوچیک تر 

خواهرم پدرمو در آورده هشت یالشه تبلتش رو خراب کرده صاحب گوشی من شده حالا خوبه تبلتش رو دادیم درس کنن

خواهرم همیشه پیش من میخوابه تا دستمو نگیره خوابش نمیبره

بعد امشب که منتظر بودم خوابش ببره مه بیام سروقت گوشیم داشت خوابش سنگین میشدکه من یه حرکتی کردم پاشده گوشیمو گذاشته اون ور بعد دوباره گرفته خوابیده که مامانم اومده بهمون سر بزنه میگه فاطمه جان مامان بخاری رو روشن کن سردتون میشه گفتم چشم میگه پاشو دیگه خوابت میبره مریض میشین خواهرم دوباره بیدار شد گفت مامان نترس این فاطی منتظره من بخوابم گوشیشو برداره منم خوابم نمیاد پدرم در اومد تا بخوابونمش

خیلی هنر کردم نی نی سایت  رو ازش پنهون نگه داشتم

(✪‿✪) I'm clever and kind (✪‿✪) 
از دست این خواهرا و برادرهای کوچیک تر  خواهرم پدرمو در آورده هشت یالشه تبلتش رو خراب کرده صاحب ...

چه بلاست ماشالا خدا حفظش، کنه😅

حذف کردم  نی نی یار ۵ اطاعت شد
از دست این خواهرا و برادرهای کوچیک تر  خواهرم پدرمو در آورده هشت یالشه تبلتش رو خراب کرده صاحب ...

عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂  داداش منم فقط بلده روی اعصاب من راه بره 😐😂 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
خداروشکر😃😍

مرسییییی از شما 🌹🌹🌹🌹😀 ولی هوا خوب نشد 😂😂😂😂 

اینجا داره بارون میاد😁

چه خوب 😍😍😍😜 اینجا  از سال 98 بارون خوب نیومده 😑😣😣😣 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز