2777
2789
فقط بلده بره رو اعصاب من 😐😂😂😂  میره یه خورده دستشو دندون میکنه 😐😐😐 میره میگه من کن ...

خیلی بچه ها شیرینن خداحافظش کنه 🌺💖💖💞💞♥️

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
خیلی بچه ها شیرینن خداحافظش کنه 🌺💖💖💞💞♥️

قربونت برم ❤❤❤❤❤❤😘😘😘

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخَر نمی شود هرچه تلاش می شود  خب چرا کتابی نوشتی  😂😂😂 اما راست گفتم آدم تا مشکلش حل ...

مودبانه نوشتم مثلا😁

اره درسته ولی مشکل باید حل بشه تا بشه دیگه انشالله همه مشکلات من و شما حل بشود😅

حذف کردم  نی نی یار ۵ اطاعت شد
خدایی خیلی پربازدید شد من سه تا تاپیک زدم جمع اون سه تا بازم مساوی با این تاپیک نمیشه استاتر به ما ...

دوستان لطف کردن وگرنه من که یه سلام کردم😅

حذف کردم  نی نی یار ۵ اطاعت شد
دور از جون خدا نکنه

مرسی 🌼🌹 ولی هنوزم چشمم درد میکنه 😐😂😂😂

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
مودبانه نوشتم مثلا😁 اره درسته ولی مشکل باید حل بشه تا بشه دیگه انشالله همه مشکلات من و شما حل بشود ...

انشاالله 🌺

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز