2777
2789
عنوان

غذا

144 بازدید | 26 پست

بنظرتون خواهر شوهرم میخوام دعوت کنم دوتا غذای برنجی یا کلا چه غذاهایی بپزم کنار هم که حسابی عالی باشه برای پذیرایی چه چیزایی درنظر بگیرم چیکار کنم؟تازه عروسک و اولین بار دعوتشون میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خورش خلال بزار یا فسنجون مرغ هم کنارش سرخ کن با سوپ .الویه هم بزار.باقالی پلو و پلو ساده درست کن با دوغ و نوشابه و ژله و سبزی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

مامانم از بچگی من وقتی میخواست کسی رو اولین بار ویژه دعوت کنه مرغ شکم پر و کباب تابه ای میپخت با ماست و بادمجون و ماست اسفناج

ترشی و سالاد اینام میتونی بزاری

چی بگم که سکوت بهتره...

راحت بگیر بابا بخدا هم خودت راحتری هم اونا.

ی مرغ شکم پر درست کن با سالا و نوشیدنی و مخلفات اگه دوسداشتی کبابم از بیرون بگیر بذار کنارش یا فسنجون درست کن.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

چلومرغ بارولت گوشت

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
مامانم از بچگی من وقتی میخواست کسی رو اولین بار ویژه دعوت کنه مرغ شکم پر و کباب تابه ای میپخت با ماس ...

اایول خیلی خوبه ولی یه مرغ شکم پر برای چهار نفر زیاد نیس؟

اگ قراره دچتا برنجی باشه یکیش گوشت سفید باشه یکیش قرمز.

میتونی ی برنجی درست کنی با سالاد ماکارونی یا مثلا لازانیا و این چیزا .

فقط از همسرت تقلب بگیر ببین میخورن مثلا اگ سوپ شیر بذاری

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

اایول خیلی خوبه ولی یه مرغ شکم پر برای چهار نفر زیاد نیس؟

اره میتونی مرغ کوچیک بخری که هم خوش طعم تره هم مناسب تره برای این تعداد. هرچقدر هم اضافه موند میتونید فردا بخورید اصلا دور نندازید گناهه

چی بگم که سکوت بهتره...
راحت بگیر بابا بخدا هم خودت راحتری هم اونا. ی مرغ شکم پر درست کن با سالا و نوشیدنی و مخلفات اگه ...

فسنجون دوست نداریم مثلا کباب بگیرم از بیرون مرغم چطوری درست کنم؟