2777
2789
عنوان

غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 26 پست
حالا چ لزومی داره دوتا غذا درست کنی، همون زرشک پلو با مرغ یا برنج و قیمه یا قورمه سبزی بزار با سالاد ...

بار اولشون و هربار رفتیم خونشون این مدلی غذا پخته برامون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی یا مرغ شکم پر با یه مدل خورشت مثل قیمه یا قورمه

مرغم خوبه همراه با سوپ و یه مدل دسر مثلا کاسترد 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
فسنجون دوست نداریم مثلا کباب بگیرم از بیرون مرغم چطوری درست کنم؟

آره کباب همه پسنده

مرغ کوچیک بگیر اگه جمعیت کمه ک بسه. هرکی هرچی دوسداره میخوره. یا مرغ یا کباب.

اگه جنعیت زیاده دوتا مرغ کوچبک بگیر. البته مرغ تا مرغ فرق داره. بعضی مرغا ذاتا خوشمزه ان ک دیگه شانسیه.

از شب قبل، آت آشغالای شکمشو کامل بیرون میاری و میشوری. و با نوک چاقو از  داخل مرغ چندتا شیار میزنی، طوری ک پوستشو پاره نکنه. بعد نمک و ادویه میزنی به داخل و روی مرغ. مخصوصا فلفل سیاه ک بوی بدشو بگیره. زعفرون و کمی آب لیمو(من سس فلفل هم میزنم) فلفل قرمز تند، پاپریکا، آویشن و هرچی دوسداری..

میذاری بمونه تا چند ساعت یا تا فردا. 

بعد مواد داخل شکمشو درست میکنی. اگه با سبزی دوست داری با سبری و سیرو و پیاز و زرشک و ی کم کرفس و رب انار و دون انار و.. اگه نه با فلفل دلمه و پیاز و سیر اگه نه با رب انار و گردو و پیاز داغ و سیر داغ و زرشک و آلو و...... 

میتونی قبلش داخل شکمشو با رب انار طعم دار کنی و بعد موادتو بریزی تو شکمش و بدوزی یا با خلال دندون ببندی.

میتونی تو تابه بت کمی کره دو طرفشو سرخ کنی بعد بپزی میتونی ام مستقیم بذاری تو قابلمه بپزی. تو قابلمه ام فلفل دلمخ، پیاز و هویچ بریزی و بعد سس درست کنی بریزی روش. میتونی ام بذاری تو فر و بعد ک پخت شعله روشو روشن کنی تا روشم برشته بشع

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ررولت گوشت چطوریه؟

این عکسش تومجالس عروسی معمولا تو منو هاهست

کلا خیلی خوشمزست

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

دسرهم درست کن حتما

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
مرسی از راهنمایی قشنگت

خواهش میکنم⚘

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴