آره کباب همه پسنده
مرغ کوچیک بگیر اگه جمعیت کمه ک بسه. هرکی هرچی دوسداره میخوره. یا مرغ یا کباب.
اگه جنعیت زیاده دوتا مرغ کوچبک بگیر. البته مرغ تا مرغ فرق داره. بعضی مرغا ذاتا خوشمزه ان ک دیگه شانسیه.
از شب قبل، آت آشغالای شکمشو کامل بیرون میاری و میشوری. و با نوک چاقو از داخل مرغ چندتا شیار میزنی، طوری ک پوستشو پاره نکنه. بعد نمک و ادویه میزنی به داخل و روی مرغ. مخصوصا فلفل سیاه ک بوی بدشو بگیره. زعفرون و کمی آب لیمو(من سس فلفل هم میزنم) فلفل قرمز تند، پاپریکا، آویشن و هرچی دوسداری..
میذاری بمونه تا چند ساعت یا تا فردا.
بعد مواد داخل شکمشو درست میکنی. اگه با سبزی دوست داری با سبری و سیرو و پیاز و زرشک و ی کم کرفس و رب انار و دون انار و.. اگه نه با فلفل دلمه و پیاز و سیر اگه نه با رب انار و گردو و پیاز داغ و سیر داغ و زرشک و آلو و......
میتونی قبلش داخل شکمشو با رب انار طعم دار کنی و بعد موادتو بریزی تو شکمش و بدوزی یا با خلال دندون ببندی.
میتونی تو تابه بت کمی کره دو طرفشو سرخ کنی بعد بپزی میتونی ام مستقیم بذاری تو قابلمه بپزی. تو قابلمه ام فلفل دلمخ، پیاز و هویچ بریزی و بعد سس درست کنی بریزی روش. میتونی ام بذاری تو فر و بعد ک پخت شعله روشو روشن کنی تا روشم برشته بشع