2777
2789

من 24مرداد کرونا گرفته بودم خوب شدم 12روز پیشم دوز اول واکسن کرونا زدم دو روزه گلو درد و آبریزش بینی دارم مثل اون زمان که کرونا گرفتم میترسم بازم بگیرم . آخه مگه بدنم آنتی بادی ندارع امکان داره کرونا باشه؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کمک کنید 😞

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز یه دوز زدین ایمنی تون خیلی بالا نیست امکان داره ببینین این مدت امکان ابتلا داشتین  مهمونی، ...

آخه تازه کرونا گرفتم هنوز دوماه تازه شده از مبتلا شدنم 

احتمال ابتلا داشتی؟ واکسن چی زدی؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
احتمال ابتلا داشتی؟ واکسن چی زدی؟

بیرون اینا رفته بودم ولی ماسک اینا زده بودم . سینو فارم عوارض واکسن نباشع ؟

بیرون اینا رفته بودم ولی ماسک اینا زده بودم . سینو فارم عوارض واکسن نباشع ؟

آخه عوارض بعد ۱۲ روز بعیده. یه سر دکتر بزن شاید فقط سرماخوردگی باشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
آخه تازه کرونا گرفتم هنوز دوماه تازه شده از مبتلا شدنم 

ببین احتمالش کمه به نظر من  اما بازم چند رور رعایت کن، من خودم اخیرا سرما خوردم، چند روزی افتادم ولی معلوم بود کرونا نیست چون ففط سینوسام درگیر شد اما بازم رعایت کردم، اگگگگه خدایی نکرده هم باشه احتمالا خفیف خواهد بود