2777
2789
عنوان

حالم خیلی خوبه اصلا پشیمون نیستم

157 بازدید | 10 پست

از کارم اومدم بیرون با اینکه ماهی،۰۰۰ ۳،۷۰۰ از دست دادم ولی نمیدونم چرا اصلا حس بدی ندارم

دوسال کارکردم 

قبلا یکی دوبار هم قهرمیکردم و میگفتم نمیام بعدش مثل چی پشیمون میشدم،برمیگشتم ولی الان خیلی حس خوبی دارم 

دارم مهارتمو میبرم بالا تابتونم قبل عید یه کاربهتر در شان خودم پیدا کنم

امید داشتن واقعا آدمو میبره بالا اگه همراهش پشتکار باشه،

میخواستم قبلش کارپیداکنم بعد برم بیرون ولی واقعا تحملشو دیگه نداشتم چون هیچ پیشرفتی نداشتم به خودم اومدم دیدم نه کاری یاد گرفتم نه بجایی رسیدم نه چیزی خریدم از همسن سالهای خودم خیلی عقبم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرمن اشتباه کردی 

تواین مملکت کار به این راحتی پیدانمیشه

درهرصورت موفق باشی

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
پولش برکت نداشت بخدا هیجی نمیخریدم درآخر هیچ پولی هم نداشتم بیمه هم نبودم

ازالان متوجه میشی همون پول بی برکت بود ونبودس بااین گرونی چقدر فرقشه

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
هرموقع متوجه شدم میام بهت میگم و تاپیک میزنم

ناراحتی نداره عزیزم 

من واقعیت وگفتم

شمااگه ازتصمیم مطمئنی نباید باحرف من غریبه ناراحت بشی وجبهه بگیری.

ناراحتی نداره عزیزم  من واقعیت وگفتم شمااگه ازتصمیم مطمئنی نباید باحرف من غریبه ناراحت بشی وج ...

ناراحت نشدم از حرفت عزیزم فقط اومدم تاپیک بزنم که برخلاف اون چیزی که فک میکردم پشیمون نیستم

چون قبلا راجب کارم خیلی تاپیک زدم

نمیدونم شاید بقول شما چندوقت دیگه پشیمون شدم