2777
2789

بله پول میدیم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از رود نیل

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

من اصولا کمک مالی نمیکنم غیرنقدی میدم خوارو بار و دارو و لباس و کرایه خونه و این چیزا

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
ما که ناشناسیم چجوری میتونیم‌؟

از یه آشنا کمک بگیرید ببینید کی میشناستشون بهش بگید ببینید چطور میشه کمک کرد

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
من اصولا کمک مالی نمیکنم غیرنقدی میدم خوارو بار و دارو و لباس و کرایه خونه و این چیزا

من امشب اومدم شرایط تاسیس یه خیره رو خوندم خیلی سخت میگیرن... اما دلمم میخواد کمک کنم به بقیه

خودم نیازمندم ولی خیلی دوست دارم داشتم و کمک میکردم

تو انسانباش!                                                         نمیخاهد مسلمان باشی                                             با خدایت هروز حرف بزن                                           شکرگذارش باش با زبان خودت                                  خدا میفهمد حرفایت را                                           نترس خدا بد نیس!                                                  حق کسی رو نخور                                                     دلی را نشکن                                                          غمگینی راشاد کن                                                    مریضی را مداوا کن                                                   تو به اندازه ی توانت خوب باش وخوبی کن!
من امشب اومدم شرایط تاسیس یه خیره رو خوندم خیلی سخت میگیرن... اما دلمم میخواد کمک کنم به بقیه

خب کمک کن. پرس و جو کن اما خودت تا به چشم ندیدی کمک نکن گاهی میخوان گول بزنن. اینطوری حق اون فقیرا ضایع میشه. یعنی کسیو اطرافت نداری بخوای کمک کنی؟ از مسجد بپرس

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
من دارم جدی میپرسم😑

عزیزم اینهمه نیازمند اینور اونور شهر هستن شما یه سر به پایین شهر محل زندگیتون بزن

چندتا سبد کالای ضروری تهیه کنید شامل روغن و برنج و سویا و مرغ و تخم مرغ و حبوبات و.. 

بدید دم خونه ها

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂

درس چند روز پیش پسرم داستان آسیه همسر فرعون بود الان یادش افتادم😅😅