ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 عنوان حاجت محال 421 بازدید | 13 پست کسی یه ختم خیلی موثر برای یه حاجت تقریبا محال بلده جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه.. 1400/08/12 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عجب_باباعجب عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 15720 وقتی میگی محال ینی نشدنی داری ب کائنات فرمان نشدن میدی بعد توقع حاجت روایی داری 😐 |Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98979 ۱۲هزارامن یجیب وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
بنت_الهدی313 عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 171 قبل هر دعایی باور تو هستش که بهش حاجت روایی میدهوقتی باورت اینه ک نمیشهپس واقعا نمیشهدعا همه چیز نیست دعا یه قسمت از روند اجابت دعاس اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله بحث ندارم.دانی که چرا سِرّ نهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی طاقت اسرار نداری
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 توکل کن بخدا عزیزم قرآن ک کتاب جادو نیست ینیچی جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 قبل هر دعایی باور تو هستش که بهش حاجت روایی میده وقتی باورت اینه ک نمیشه پس واقعا نمیشه دعا همه چ ... خب خیلی سخته شدنش چون شرایطش نیس واقعا جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
aros_kokholo عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 1099 ینیچی من خواسته محال و نمیدونم اجابت میکنه یا ن چون اسمش با خودشه محال مث زنده شدنه مردهولی من از چله بقران و آية الكرسي حاجت گرفتم
2m_sh عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 5449 چله ایت الله حق شناس برای حاجت های محاله من ازش حاجت گرفتم دخترعمم همینطور خیلی مجربه
kalll عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 357 سلام خانومی تو یکی تایپیکات نوشتی دعایی داری شوهرت میاد سمت میخونی برام میفرستی ممنونت میشم خیلی لازم دارم
elhammo عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1503 سلام تو ي تاپيك گفتيد بچتون تا سه سالو نيم واضح حرف نميزد ميشه بگيد در چه حد بودع ؟؟الان در چه حده لطفا جواب بده