2777
2789
عنوان

خونه تکونی🤨🤨

438 بازدید | 36 پست

بچهااا خونه تکونی پاییزه تموممم شده برای شما ما فقط دیوار هال مونده فرش رو دیگ رفت دم عید بدیم بشورن مهر زوده 🤧🤧چرا خونه هرچقدر تمیز میکنی تموم نمیشهههه چشم ب هم بزنی عید شده🙄

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

والا من امروز پوکیدم از کمر درد

من فرشا رو دادم شستن ولی پرده ها رو نه

اگه پشتش بزارم که بعید میدونم در توانم باشه فردا تموم میشه البته شاید امکانش بیست درصده😆

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂

من از پنجشنبع میخام شروع کنم تازه

منم هفته پیش دوتا اتاق رو شروع کردم پتو ها اینا رو دو س هفته پیش میشستم آلان فقط هال مونده

منم هفته پیش دوتا اتاق رو شروع کردم پتو ها اینا رو دو س هفته پیش میشستم آلان فقط هال مونده

مال ما همجا تمیزع بجز آشپزخونه باید اونجا رو فقط تمیز کنم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
والا من امروز پوکیدم از کمر درد من فرشا رو دادم شستن ولی پرده ها رو نه اگه پشتش بزارم که بعید میدونم ...

ما فرش هامون کثیف نیست کلا مدلش تیرس خب بعد همش روفرشی روش بوده چندماه برداشتم کثیف شده دیگ ایشالهه بهمن بدیم اره بخدا کمر نمیمونه

من خونه ام تمیز بود ی گردگیری ساده انجام دادم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ما که هیچ وقت پاییز نکردیم ولی امسال کلا الان داریم تمیز کاری میکنیم ولی خب روتین هر ساله نیس

ما شهریور انجام میدیم با اسفند سالی دوبار

مال ما همجا تمیزع بجز آشپزخونه باید اونجا رو فقط تمیز کنم

اره منم آشپزخونه رو همون روز فرش شستم پادری از قبل شسته بودم با کابینت ها 😂😂بوی وایتکس میاد آدم حال میکنه

ما عاشق خونه تکونی هستیم سالی دوبار انجام میدیم شهریور و اسفند

کلا لذت میبریم فرش ها و پرده ها و مبل ها و کابینت کلا خونه میشوریم

البته جمعه ها هم یه مینی خونه تکونی هست 😀

خودمون میشوریم لباس چرکا روتختی ها میاندازم تو ماشین آشپزخونه قشنگ گردگیری میکنیم کابینت ها رو

عاقبت خاک گل کوزه گران خواهیم شد

اره منم آشپزخونه رو همون روز فرش شستم پادری از قبل شسته بودم با کابینت ها 😂😂بوی وایتکس میاد آدم حا ...

واییی خیلی

دلم میخاد زود شروع کنم و زود تموم کنم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺