2777
2789

کسی دور و برتون بوده که سرطان داشته شدید ولی خوب شده ؟؟؟؟

دکتر خیلی عالی میشناسید برای سرطان  تهران باشه؟

پدرم سرطان روده بزرگ داره ک زده ب کبدش الان دوساله و سیروز شده جز اون دکتر گفته ممکنه مغز و استخوان و ریه و کلیه هم درگیر شده باشند . پدرم همش درد میکشه چیکار باید کنم ؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

تورو خدا براش دعا کنید 🙏🏻

خدایا شکرت ❤

عزیزم توصیفی که کردی متاسفانه سرطان مرحله نهایی هستش و خیلی بعیده درمان کامل 

فقط سعی کنید خیلی اذیتش نکنید با درمان های بی فایده هی از این بیمارستان به اون بیمارستان....

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه من سرطان سینه داره بار اول کبد و ... رو درگیر کرد دکترا جوابش کردن اما شیمی درمانی کرد خوب شد بعد دو سال عود کرد الان به جز کبد به کلیه و استخوانشم زده دکترا گفتن شیمی درمانی جواب نمیده به جاش یه سرم هست هر سری میزنه داره به زندگیش ادامه میده انگار نه انگار سرطان کل بدنشو گرفته 

انشالله پدر شما هم خوب بشن 

خیلی از سرطان ها درمان نمیشن اما دکترا کاری میکنن با دارو و تغذیه ی خوب بیمار حتی تا ۲۰ سال هم عمر کنه 

عمه من سرطان سینه داره بار اول کبد و ... رو درگیر کرد دکترا جوابش کردن اما شیمی درمانی کرد خوب شد بع ...

ممنون عزیزم 💖اسم سرمشو نمیدونی از دکترش بپرسم؟

خدایا شکرت ❤
ممنون عزیزم 💖اسم سرمشو نمیدونی از دکترش بپرسم؟

نه عزیزم چون شدت بیماری و نوعش و شرایط بدن هر کس فرق داره

انشالله پدرتون خوب میشن عمر دست خداس

به تغذیش برسین روحیه بدین و درمان و ادامه بدین 

دارن شیمی درمانی میشن هنوز ؟

بله هنوزم شیمی درمانی میشن

انشالله شیمی درمانی جواب میده و کامل خوب میشن

سری اولی که عمم سرطان داشت ۴ تا دکتر گفتن میمیری ولی عمم با شیمی درمانی خوب شد تا دو سال مشکلی نداشت بعد از دو سال عود کرد

سری اولم دکترا گفتن اگه کبدش خوب نشد پیوند میزنیم 

الان تا اونجایی که من میدونم به جز سینه هاش کبد کلیه استخوان هاشم درگیره حالا خون و ... هم درگیره نمیدونم 

دوست همسرم سرطان روده گرفت.اونم بدخیم.

روحیشو از دست داد ولی چون جون بود و زود فهمید عمل کرد و شش ماه دوره شیمی درمانی رو گذروند و ادم بسیار بااخلاق و متدینی بود .خداروشکر درحال حاضر با تمام شدن دوره شیمی درمانی مریضش عود نکرده و خوبه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.