2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی💃💃😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 67 پست

منم اول خودش عاشق شد بعد اومدن خواستگاری حرف های خواستگاری رو نباید جدی گرفت چون دخترا هر چی بگن پسرا همشو بدون فکر قبول میکنن مخصوصاً اگه عاشق شده باشن بعدن که برن زیر یک سقف میزنن زیر همش

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همیشه برام سوال بود ی عده چطور در عرض یک ماه بله رو میدن واقعا تو همین یک ماه ب شناخت میرسن

رسیدیم دیگه😁

حتی قراربود بریم مشاوره من دیدم نقطه مبهمی وجود نداره برامون نرفتیم

البته به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم مشاوره نره 

رسیدیم دیگه😁 حتی قراربود بریم مشاوره من دیدم نقطه مبهمی وجود نداره برامون نرفتیم البته به هیچ کس ...

دقیقا 

مشاورا میگن ۳ ماه تا ۶ماه قبل ازدواج ارتباط داشته باشین ک همو بشناسین

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
کاملاا مواقم باهات👌از خاطرات روز اول خواستگاری و اشناییت بگو😍😍از کجا فهمیدب خوشش اومده!؟توچی  ...

😘😘

داییم کاملا همسرم رو میشناخت ولی یکی دیگه ما رو معرفی کرد😁

جلسه اول با مادرش اومد

جلسه دوم تنها

جلسه سومم خواستگاری😁

اعتقاداتمون یکی بود و حرفای مشترکمون زیاد...

الانم یه ساله متاهلم😍❤

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
ای جاااان عشقتون پایدار

فدااات عزیزدلم❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
همیشه برام سوال بود ی عده چطور در عرض یک ماه بله رو میدن واقعا تو همین یک ماه ب شناخت میرسن

البته یه نکته ای هم بود

ما خیلی آدم اطراف همسرم می شناختیم برای تحقیقات

از دوست صمیمیش که دوست داییم دراومد 

تا همسایه چندین سالشون که رفت آمد داشتن که دوست مامانم و بابام دراومدن

تا همکارهاش 

دقیقا  مشاورا میگن ۳ ماه تا ۶ماه قبل ازدواج ارتباط داشته باشین ک همو بشناسین

من طاقت نداشتم

چون خیلی رو محرم و نامحرم حساس بودم حتی وقتی با هم بیرون میرفتیم نگاهش هم نمی کردم 

برا همین خیلی سختم بود